Fethiye Belediyesi Fen Lisesi açılıyor

Fethiye Belediyesi Fen Lisesi açılışı 24 Kasım’da açılışı yapılacak. Fethiye Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Fen Lisesi, 480 öğrenci kapasitesi, 16 derslik, 200 kişilik öğrenci pansiyonu ve peyzaj düzenlemesiyle...

Fethiye Belediyesi Fen Lisesi açılıyor

Fethiye Belediyesi Fen Lisesi açılışı 24 Kasım’da açılışı yapılacak. Fethiye Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Fen Lisesi, 480 öğrenci kapasitesi, 16 derslik, 200 kişilik öğrenci pansiyonu ve peyzaj düzenlemesiyle göz kamaştırıyor.

2012-2013 eğitim ve öğretim yılında eğitime başlayan okulu Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, bir kez daha gezerek, eksikleri hakkında bilgi aldı.

Fethiye’de yaşayan öğrencilerin eğitimi için şehir dışına çıkma zorunluluğunu kaldıracak olan Fen Lisesi’nin müjdesi 2010 yılında Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı tarafından verilmişti. Sadece yol, su ve çöp belediyeciliğini ortadan kaldırıp sosyal ve eğitim projelerine de eğilen Fethiye Belediyesi, Fen Lisesi ile bir ilke daha imza atıyor. Çatalarık bölgesinde yapılan 480 öğrenci kapasiteli okul 16 derslik, 200 kişilik öğrenci pansiyonu ve sığınaktan oluşuyor. Fethiye Belediyesi Fen Lisesinin açılışı öğretmenler gününde yani 24 Kasım Cumartesi günü yani Öğretmenler Günü’nde yapılacak.

Açılış öncesi Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Garnizon Komutanı Faruk Akıncı, Emniyet Müdürü Hüseyin Kocabıyık okula ziyarette bulundu. Okul müdürü Selami Uslu ile görüşen Saatcı eksikler hakkında bilgiler aldı. Öğrenciler ve Saatcı öğrencilerle birlikte öğle yemeği yedi. Belediye Başkanı Behçet Saatcı, beraberindekilerle okul bahçesindeki düzenlemeleri de inceledi.

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.