Fethiye Belediye Meclisi toplandı

Fethiye Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen toplantı da 1 tanesi gündem dışı olmak üzere 13 gündem maddesi görüşüldü. 3 madde oy birliği ile geçerken 10 madde ise...

Fethiye Belediye Meclisi toplandı

Fethiye Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen toplantı da 1 tanesi gündem dışı olmak üzere 13 gündem maddesi görüşüldü. 3 madde oy birliği ile geçerken 10 madde ise ilgili komisyonlara gönderildi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın başkanlığında gerçekleşen toplantı 01/09/2014 tarihinde yapılan 2014 Yılı Eylül Ayı Meclis Toplantısının karar özetinin okunmasıyla başladı. Özetin okunmasının ardından Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden, Belediye Teftiş Kurulu Müdürü olarak ataması yapılan Kazım Dikmentepe’nin atamasının yapılması ile ilgili meclis üyeleri bilgilendirildi. Gündemin yedinci maddesinde yer alan 01/09/2014 tarihinde yapılan 2014 Yılı Eylül Ayı Meclis Toplantısında gerekli inceleme ve araştırmanın yapılabilmesi için Diğer İşler ve Yönetmelikler Komisyonuna havale edilen ilçe genelinde yapılmakta olan kermeslerin nerede, ne zaman ve kaç gün yapılacağı konusunda değerlendirme yapılarak Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi Önü, Salı Pazarı Meydanı ve Kordon boyundaki Atatürk Parkı yanında bulunan alanlarda yılda bir gün olarak belirlenerek oy birliği ile kabul edildi.

Toplantının on üçüncü ve gündem dışı maddesi olan Belediye Meclis Üyelerinin Gri Pasaport alarak yurt dışı gezilerine vizesiz katılabilmeleri için görüşülen madde ise yine oy birliği ile kabul edildi.

Bu haber toplam 137 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.