FETAB’ın bütçesi 3 milyon 300 bin TL

Fethiye Turizm Altyapı Birliği’nin (FETAB) 2013 yılı bütçesi 3 milyon 300 bin TL olarak kabul edildi. Birliğin işletmeciliğini yaptığı Çalış Plajı şemsiye-şezlong ücreti ile günü birlik işletmelerin otopark giriş ücretleri...

FETAB’ın bütçesi 3 milyon 300 bin TL

Fethiye Turizm Altyapı Birliği’nin (FETAB) 2013 yılı bütçesi 3 milyon 300 bin TL olarak kabul edildi. Birliğin işletmeciliğini yaptığı Çalış Plajı şemsiye-şezlong ücreti ile günü birlik işletmelerin otopark giriş ücretleri geçen yılki fiyatlarla aynı tutulup arttırılmadı.

Fethiye Turizm Altyapı Birliği Meclisi, Kasım ayı toplantısı Osman Nuri Otgöz Başkanlığı’nda Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda yapıldı. Belediye başkanları, turizmciler ve muhtarların katıldığı toplantıda  konuşan FETAB Başkanı Osman Nuri Otgöz, birlik olarak Fethiye’yi yurt içi ve yurt dışında fuarlarda tanıttıklarını, geçen yıl bir milyon 800 bin TL olan bütçeyi bu yıl 3 Milyon 300 Bin TL’ye yükselttiklerini söyledi.

Toplantıda turizm belgeli tesislerin geçen yıl olduğu gibi yine yatak başı 10 TL, marinaların ise 6 Bin TL katılım payı ödenmesini, birliğe ait Çalış Plajı’nda şemsiye, şezlong ücretleri ile giriş ücretinin 5 TL, birlik hizmet alanı içersinde protokol ile tahsis edilen alanlardan kiraya verilen günübirlik işletmelerin otopark giriş ücretleri otomobil, traktör 5, kamyon, otobüs 15, minibüs 10 ve motosiklet 2 TL olarak belirlenirken, 2013 mali yılı bütçesinde 3 Milyon 300 Bin TL olarak oybirliği ile kabul edildi.

2013 yılı içinde 6 ayı geçmeyecek şekilde geçici işçi çalıştırılması ve yurtiçi ile yurtdışındaki fuarlarda personel görevlendirilmesi konusunda birlik başkanı ve encümene yetki verilmesi oy birliği ile Güneşli Köyü’nün birliğe katılması ise oy çokluğu ile kabul edildi. Toplantı salonunda meclis üyelerine bir teşekkür konuşması yapan FETAB Başkanı Osman Nuri Otgöz, Fethiye’nin Çalış Plajı’nı sorunsuz hale getirdiklerini, yerli ve yabancı turistlerin çok memnun olduklarını belirterek, Ölüdeniz’de teknelerin sintinelerinin alımı için destek verdiklerini pek çok köyün yol, okul ve diğer eksikliklerini tamamlamaya çalıştıklarını söyledi.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.