Festivalde "Tango" rüzgarı

12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali kapsamında Ankara Devlet Opera ve Balesi'nin "Tango's" isimli gösterisi, Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde sahne aldı. Üç perde şeklinde sahnelenen gösteri sanatseverleri büyüledi.Bodrum Belediyesi’nin...

Festivalde "Tango" rüzgarı

12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali kapsamında Ankara Devlet Opera ve Balesi'nin "Tango's" isimli gösterisi, Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde sahne aldı. Üç perde şeklinde sahnelenen gösteri sanatseverleri büyüledi.Bodrum Belediyesi’nin desteğiyle Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Deniz Bank’ın ana sponsorluğunda gerçekleşen 12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali’nde Ankara Devlet Opera ve Balesi'nin sergilediği "Tango's" isimli gösteri sanatseverlere hareketli ve heyecanlı bir gece yaşattı. Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nde, üç perde şeklinde sunulan 5 Tango's, Bolero ve Entre Dos Aguas adlı temsiller sanatseverlerden tam not aldı. 5 Tango's'un kareografisini Hans Van Manen, Bolero'nun Uğur Seyrek ve Entre Dos Aguas'ın kareografisini ise Robert North’un yaptığı belirtilirken müziklerinin ise Astor Piazzolia tarafından yapıldığı öğrenildi.

Bodrum Belediyesi'nin desteğiyle düzenlenen festivalde sahne alan Tango's temsilini; Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, gazeteci Nebil Özgentürk'ün de aralarında bulunduğu yaklaşık 2 bin sanatsever izledi.

12. Uluslararası Bodrum Bale Festivali, 5 ve 6 Ağustos’ta sergilenecek Moskova Akademik Klasik Bale Tiyatrosu’nun “Kamelyalı Kadın”ı ile sona erecek.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.