Ferat Yüksel’den Milas’a teşekkür

Milas’ta doğup büyüyen Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel, ziyaretlerine devam ediyor.Öncelikle Dörtyol pazarını ziyaret eden Yüksel, Pazar esnafı ile tek tek sohbet etti. Yüksel, pazar yerinin...

Ferat Yüksel’den Milas’a teşekkür

Milas’ta doğup büyüyen Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel, ziyaretlerine devam ediyor.

Öncelikle Dörtyol pazarını ziyaret eden Yüksel, Pazar esnafı ile tek tek sohbet etti. Yüksel, pazar yerinin bakımsızlığından şikâyetçi olan halka; "İşte CHP için siz bu kadar değerlisiniz, size Pazar yerini ve yolu çok gören bu yerel iktidara gereken cevabı verin. Bunlar daha Milas’a hizmet edemiyor, Türkiye’ye nasıl hizmet edecek. Biz Milas’ı, Muğla’yı ve Türkiye’yi yönetecek kadrolara sahibiz ve sizlere hizmet etmek için hazırız. Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında hizmetin alasını göreceksiniz, eğer hizmet yapmasak, işte Babam burada yaşıyor, benim evimde burada, aynı köyde oturuyoruz, gelir hesabını sorarsınız” dedi.

Yüksel daha sonra Kısırlar ve Mumcular köyünde düzenlenen düğünlere katılıp, evlenecek olan çiftleri tebrik etti. Ardından MHP Milas İlçe Teşkilatı Kadın kolları ile Kısırlar, Balcılar, Hasanlar, Söğütçük ve doğduğu köy olan Kuzyaka’yı ziyaret etti. Ev ziyaretleri yapan heyet, Milliyetçi Hareket partisi olarak oylarına talip olduklarını belirtti.

Akşam saatlerinde ise Çınarlı ve Ebçe köyünde, kahve toplantısı gerçekleştirdi. Yüksel konuşmasında 5 Mayıs yürüyüşü için Milas’a teşekkür etti ve Necip Fazıl Kısakürek’in bir şiirine yer verdi “5 Mayısta gerçekleştirdiğimiz kutlu yürüyüşümüze katılan toprağımın insanlarına, sevdamıza inananlara, bize güvenenlere, kucak açanlara, omuz verenlere, Teşkilatımızın yiğit mensuplarına, seçim bürosu açılışımızı mitinge çevirenlere, sıraya değil sevdaya bakanlara Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum! Ve gücümüze güç katmasını temenni ettiğim bir Üstadın bir şiirini okumak istiyorum. Tohum saç, bitmezse toprak utansın, Hedefe varmayan mızrak utansın, Hey gidi Küheylan koşmana bak sen, Çatlarsan doğuran kısrak utansın, Eski çınar şimdi noel ağacı, dallarda iğreti yaprak utansın, Ustada kalırsa bu öksüz yapı, onu söndürmeyen çırak utansın, Ölümden ilerde varış dediğin, geride ne varsa bırak utansın, Ey binbir tanede solmayan tek renk; Bayraklaşmıyorsan bayrak utansın. Evet, bu şiir sanırım Türkiye’nin resmini özetliyor. Bende bu dava için yılmadan yorulmadan koşan küheylanlara diyorum ki, Milliyetçi Hareket iktidar olana kadar koşun! Ustada kalırsa bu öksüz yapı, onu sürdürmeyen çırak utansın! Türkiye’de; Türküm diyen tek Lideri olan Türkmen Beyi Devlet Bahçeli’yi Başbakan yapmak zorundayız"

“Milas, Kenya sokakları gibidir”

Ferat Yüksel, konuşmasını şöyle tamaladı: "Muğla’da Büyükşehir Belediyesi CHP’de, Milas’ta CHP’de, soruyorum buradan, Muğla’ya, Milas’a ve köylerine ne hizmet yaptınız? Beyliklere başkentlik yapmış Milas, şuan Kenya sokakları gibidir. Yaşlılara önerim Milas’a gitmesinler, Milas’ta karantina ilan edilmelidir. Milas’ta halk sağlığı tehdit altındadır. Nasıl olsa AKP’den kurtulmak için halk bize oy vermek zorunda diyip, CHP hizmet etmiyor. Biz paşa paşa otururuz, halkta bize oy verir diyorlar. Artık benim hemşerilerim AKP’ye bir tokat, CHP’ye de başka bir tokat vurmalıdır. Bu sorunların hepsinin çözümü Milliyetçi Hareket Partisinin iktidarı ile mümkündür. Milliyetçi Hareket Partisinin Türkiye’nin bütün temel problemlerine karşı reçetesi hazırdır. 7 Haziran günü Türk milleti bize yetki verecek ve Ülke nasıl yönetilir, herkes görecek. AKP’de, CHP’de artık halkı kandıramayacak. Diledikleri kadar yandaş medyayı kullansınlar. Biz kapı kapı dolaşıp doğruları anlatacağız ve seçimden sonra da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gün gelecek bu ülkeyi bir kaosa sürükleyenler yargı önünde hesap verecekler. Ben buradan bir kez daha haykırmak istiyorum"

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.