Fenerbahçelilerden bölge turizmine destek

Ortaca Dalyan İztuzu Turizm ve Tanıtım Derneğinin ‘’Dalaman Weekend Projesi’’ kapsamında hazırladığı yeni bir haftasonu tatil projesine Fenerbahçe Spor Kulübünden destek geldi.Ortaca, Dalyan İztuzu Turizm ve Tanıtım Derneği...

Fenerbahçelilerden bölge turizmine destek

Ortaca Dalyan İztuzu Turizm ve Tanıtım Derneğinin ‘’Dalaman Weekend Projesi’’ kapsamında hazırladığı yeni bir haftasonu tatil projesine Fenerbahçe Spor Kulübünden destek geldi.

Ortaca, Dalyan İztuzu Turizm ve Tanıtım Derneği tarafından yaz ayları dışında bölge turizminin hareketlendirilmesi amacı ile ‘’Dalaman Weekend Projesi’’ çerçevesinde hazırlanan haftasonu tatil projesi ile ilgili olarak Fenerbahçe Spor Kulübü ile protokol imzalandı.

Dalyan İztuzu Turizm ve Tanıtım Derneği Başkan Yardımcısı Ali Mürşit Yağmur, YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç ile Fenerbahçe spor kulübü Kurumsal Kartlar satış yöneticisi Hüseyin Kıral arasında imzalanan protokol ile Fenerbahçe Spor Kulübü taraftarları Cuma günü akşamı başlayacak 2 gece 3 günlük haftasonu tatillerini Dalyan’daki otellerde % 15-20 indirimle yapabilecekler.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.