FELÇLİ KADINA KAYMAKAMLIK SAHİP ÇIKTI

Ortaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz, kızı ve damadı tarafından kaderine terk edilen felçli kadına sahip çıktı.Ortaca’da faaliyet gösteren özel bir şirkette iş bulan A.Ç, yaklaşık 8 ay önce eşi Ö.Ç, kızı ve 58 yaşındaki...

FELÇLİ KADINA KAYMAKAMLIK SAHİP ÇIKTI

Ortaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz, kızı ve damadı tarafından kaderine terk edilen felçli kadına sahip çıktı.

Ortaca’da faaliyet gösteren özel bir şirkette iş bulan A.Ç, yaklaşık 8 ay önce eşi Ö.Ç, kızı ve 58 yaşındaki felçli kayınvalidesi Zeynep Göktaş ile birlikte Ortaca'ya yerleşti. Yaklaşık 1 ay sonra hurdacılık yapan komşuları Şevki Erdoğan’ın kapısını çalan Ö.Ç ve eşi, doktora gideceklerini belirterek hurdacı komşularından tekrar eve dönünceye kadar felçli annelerine göz kulak olmasını istedi. Birkaç gün sonra yeniden doktora gitme iddiasıyla felçli annelerini yeniden hurdacıya bırakan aileden, geçen 7 aya rağmen bir daha haber alınamamıştı.

5 çocuğu daha varmış

 Basında çıkan haberlerin ardından Zeynep Göktaş’ın yaşadığı sıkıntıdan haberdar olan Ortaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz, olaya el koydu. Sosyal Yardımlaşma Vakfı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplere talimat veren Yılmaz, ortadan kaybolan ailenin bulunması ve olayın tüm yönleriyle aydınlatılmasını istedi. Göktaş’ın incelenen nüfus kayıt örneğinden 2 erken ve 4 kız çocuğu annesi olduğu ve çocuklarıyla iletişim sağlanmaya çalışıldığı bildirildi.

Dolandırıcılık ihtimali değerlendiriliyor

Ortaca kaybolmadan önce emekli etmek için hurdacı Şevki Erdoğan’dan kimlik ve sigorta numarasını alan Ö.Ç. ve kocası A.Ç’nin evrakları dolandırıcılık olayında kullanma ihtimaline karşılık da ayrı bir inceleme başlatıldı. Erdoğan’a ait bilgilerle Vergi Dairesi ile Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan herhangi bir işlem yapılıp yapılmadığı araştırılıyor.

Kaymakam Hüseyin Yılmaz; “Sosyal Yardımlaşma Vakfı ekibi ile İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğini harekete geçirdik. Gerekli incelemeler yapılmaya başlandı. İlk tespitlerimize göre felçli kadın Zeynep Göktaş’ın 2 oğlu ile 4 kızının olduğunu tespit ettik. Kendileri ile iletişim sağlamaya çalışıyoruz. Bizi düşündüren A.Ç’nin nüfus kayıtlarında bekar olarak gözükmesidir. Gerekli çalışmaları başlattık. Umarız ki işin içinde dolandırıcılık olayı çıkmasın” diye konuştu.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.