Federasyon Başkanından Saatcı’ya teşekkür

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu. TVF Başkanı Mutlugil, uzun yıllardan bu yana Türk Voleybol turnuvalarına desteklerinden dolayı Başkan...

Federasyon Başkanından Saatcı’ya teşekkür

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu. TVF Başkanı Mutlugil, uzun yıllardan bu yana Türk Voleybol turnuvalarına desteklerinden dolayı Başkan Behçet Saatcı’ya teşekkür plaketi verdi.

Görüş alışverişlerinde bulunan ikili daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu. Başkan Behçet Saatcı, “Açıklama yapacak günde değiliz ancak, TVF Başkanımız sağ olsun Fethiye’nin aynı kürekte ve yelkende olduğu gibi voleybolda da Türkiye’nin kamp merkezlerinden bir tanesi olması konusunda çıktı, Fethiye’ye geldi. Kendisine teşekkür ediyorum. Sayın TVF Başkanımızın önderliğinde, onun uluslarası birikim ve tecrübesiyle Fethiye’yi kamp merkezi yapmak için elimizden geleni yapacağız. Dar imkanlarımızla, hiç kimseden 1 kuruş almadan sporu Fethiye’de yaygınlaştırmak için bir çaba içerisindeyiz. Çalış’ta, Çalış Güzelleştirme Derneği ile birlikte mütevazi bir şekilde yapmış olduğumuz bir alanda şampiyonalar düzenliyoruz. Buna Federasyon hele ki Bakanlık desteği olduğu takdirde Fethiye’de daha da güzel işlere başarabileceğimize inanıyoruz” dedi.

Uzun yıllardan bu yana Fethiye Belediyesi’nin voleybola büyük destekler verdiğini belirten TVF Başkanı Özkan Mutlugil, “Gelecekte en büyük hedeflerimizden bir tanesi Fethiye’de bir kamp merkezi kurmak. Bu konuda Sayın Başkanın görüşlerini almak için ziyarette bulunduk. Çok olumlu bir görüşme oldu. TVF – Belediye işbirliğinde çok kısa bir sürede Fethiye’den Milli Takımımıza oyuncular alabiliriz. Fethiye esnafı da uluslararası spor turistinden faydalanabilir” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.