Fedakar belediye personeline ödül

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, çalışmalarında nezaket ve fedakarlığı ön planda tutup Bodrum halkına en güzel şekilde hizmet verilmesine vesile olan personellerinden Belediye Şoförü Ramazan Zorulu’ya fedakar çalışmalarından...

Fedakar belediye personeline ödül

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, çalışmalarında nezaket ve fedakarlığı ön planda tutup Bodrum halkına en güzel şekilde hizmet verilmesine vesile olan personellerinden Belediye Şoförü Ramazan Zorulu’ya fedakar çalışmalarından dolayı ödüllendirdi.

Mahinur Cemal Uslu İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Münevver Alp’in bir yazısı ile Bodrum Belediyesi şoförlerinden Ramazan Zorlu’yu Belediye adına okullara verdiği hizmetten dolayı teşekkür yazısı yazmıştı. Münevver Alp yazısında Bodrum’daki okullara ilçe dışı müsabakalara servis aracı desteği verdiği için Bodrum Belediyesi’ne teşekkür ederken, servis şoförlerinin nezaketi ve sabrı için de memnuniyetini dile getirmişti.

Gelen yazı üzerine Ramazan Zorlu’yu makamında kabul eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, üzerinde kendi imzasıyla “Bodrum Belediyesi’nin asli görevi Bodrum Halkına güler yüzle tam hizmettir. Bodrum Belediyesi çalışanlarından Ramazan Zorlu’ya, tüm koşullara karşın Bodrum Halkına hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim.” yazan bir belge verdi ve “işte Ramazan kardeşim gibi çalışanlar Bodrum’un ve Bodrum Belediyesi’nin yüz akıdır. Kendisiyle gurur duyuyor ve teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.