FACİAYA RAMAK KALDI

Datça’da bir evin çatısında meydana gelen patlama ilçede korku dolu anlar yaşattı. LPG sıkışmasından kaynaklı patlamada büyük bir gürültü koparken, 4 kişi yaralandı patlamanın yaşandığı ve civar konutlarda büyük çaplı...

FACİAYA RAMAK KALDI

Datça’da bir evin çatısında meydana gelen patlama ilçede korku dolu anlar yaşattı. LPG sıkışmasından kaynaklı patlamada büyük bir gürültü koparken, 4 kişi yaralandı patlamanın yaşandığı ve civar konutlarda büyük çaplı hasar yaşandı. Yakındaki Çocuk Kreşinde çocukların bulunmaması ise olası faciayı önledi.

Datça’da bir evin çatı katında meydana gelen patlama nedeniyle 1’i ağır 4 kişi yaralandı. Çevredeki binalarda büyük çapta maddi hasar oluşturan patlamanın LPG sıkışmasından kaynaklandığı tahmin ediliyor.

Patlama cumartesi günü sabah saat 09.30 sıralarında Datça’nın İskele Mahallesi Boğaziçi mevkiinde Yusuf İzzettin Barış adlı şahsın oturduğu evin çatı katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, LPG tüpünden sızan gazın sıkışması sonucu şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlama Datça’nın her yerinden duyulurken, çevrede paniğe neden oldu.

Patlamanın yaşandığı evde oturan Yusuf İzzettin Barış, patlama sonrası Datça Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Marmaris Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındığı öğrenildi.

Patlamanın yaşandığı evin alt katında bulunan dairede oturan Nail Babataş ve Gülbin Tamer ile patlamanın meydana geldiği evin yaklaşık yüz metre ilerisinde bulunan fırında çalışan Musa Temel, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edildi.

Patlama geniş bir alanda hasara neden olurken, patlama sonrası evde çıkan yangın Datça İtfaiye ekipleri tarafından söndürülerek kontrol altına alındı.

Patlamanın olduğu evin hemen yanında bulunan Buket Gölgeli’ye ait kreşin bütün camları kırıldı.

Patlamanın yaşandığı bölgede bulunan bir kreşte çalışan Buket Gölgeli, kreşin büyük hasar gördüğünü söyledi. Cumartesi olması nedeniyle kreşte çocukların bulunmadığını kaydeden Buket Gölgeli, “Patlama dün olsaydı burada bulunan çocukların zarar görmesi kaçınılmaz olurdu. Ben bu kadarına da şükür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.