Faciaya ramak kaldı

Fethiye’nin Karaçulha beldesinde, okulda elektrik kontağından dolayı çıkan yangında faciadan dönüldü. Ek binanın kullanılamaz hale geldiği okulda eğitime hafta sonuna kadar ara verildi.Karaçulha Çok Programlı Lisesi’nin...

Faciaya ramak kaldı

Fethiye’nin Karaçulha beldesinde, okulda elektrik kontağından dolayı çıkan yangında faciadan dönüldü. Ek binanın kullanılamaz hale geldiği okulda eğitime hafta sonuna kadar ara verildi.

Karaçulha Çok Programlı Lisesi’nin B Blokunda öğrenciler derste iken başlayan yangın itfaiyenin çalışmaları sonucu diğer binalara sıçramadan kontrol altına alındı. 13 sınıf, 1 bilgisayar sınıfı, 1 laboratuvar ve iki müdür yardımcısı odasının bulunduğu ek binada derste olan yaklaşık 400 öğrenci, yangın başlayınca hemen dışarı çıkarıldı.

Plastik malzemeden yapılan prefabrik binadaki yangın Fethiye Belediyesi, Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü ve civardaki belediye ekiplerinin çalışmaları sonucu iki saat sonra kontrol altına alındı. Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin ve Karaçulha Belediye Başkan Yusuf Çaylı, söndürme çalışmalarını bizzat yönetti. Ek binanın kullanılmaz hale geldiği okulda eğitime hafta sonuna kadar ara verildi.

Tüm Fethiye halkına geçmiş olsun dileklerini ileten İlçe Kaymakamı Ekrem Çalık, “Yangında can kaybı olmaması bizleri sevindirdi. Ekiplerimiz yoğun çalışmalar sonucunda yangını kontrol altına aldı. ” dedi.

Karaçulha Belediye Başkanı Yusuf Çaylı da, “Okulumuz vatandaş devlet işbirliğiyle yapılmıştı. Yangında büyük hasar oluştu. Çok üzgünüz. Okulumuzun kısa zamanda eğitime açılması için gerekli desteği vereceğiz” diye konuştu.

Bu haber toplam 51 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.