Eylül Ayı Muhtarlar Toplantısı yapıldı

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, muhtarlarla toplantılarını sürdürüyor. Başkan Kocadon, makamında düzenlediği Eylül ayı toplantısında muhtarlarla görüşerek yaşanan sorunlar hakkında bilgi aldı.30 Mart 2014 yerel...

Eylül Ayı Muhtarlar Toplantısı yapıldı

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, muhtarlarla toplantılarını sürdürüyor. Başkan Kocadon, makamında düzenlediği Eylül ayı toplantısında muhtarlarla görüşerek yaşanan sorunlar hakkında bilgi aldı.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinin ardından büyükşehir yasasına istinaden belde belediyelerinin de kapanmasıyla Bodrum'da köy ve beldeler mahalle statüsünü aldı. Bu durumda Bodrum yarımada genelinde mahalle sayısı 42'ye ulaştı. Yeni süreçte vatandaşların sorunlarını daha iyi anlamak ve çözüm üretebilmek için mahalle muhtarlarıyla her ay düzenli olarak toplantılarını sürdüren Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, makamında gerçekleşen toplantıda yine muhtarlar ile bir aradaydı. Başkan toplantıda muhtarlardan mahallelerinde yaşanan sorunlar yanı sıra vatandaşların muhtarlara ilettiği istek ve talepler hakkında da bilgi aldı.

Bodrum Belediyesi'nin yarımada genelinde yaptığı çalışmaları muhtarlara aktaran Başkan Kocadon "İyi olmak önemli olan. İyi niyet olduğu müddetçe her şey olur. İyi niyetsiz iş yapmayın. Halkınıza karşı, esnafınıza karşı hep iyi niyetli olun." diyerek başladığı sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ekim ayında büyük ihtimalle Bodrum Belediyesi'ne araç takviyesi isteyeceğim; vidanjör ve arazöz konusunda yardımcı olacağım. Özellikle kış aylarında üst yapıyla ilgili projelerimizi hızla hayata geçireceğiz. Bodrum'da, Mumcular'da, Turgutreis'te, Akyarlar'da proje çalışmalarımız ve incelemelerimiz hızla devam ediyor. Biliyorsunuz köy yerleşim alanlarında imar çalışmalarımız da başladı. Yaz sezonunda ufak tefek sıkıntılar yaşandı ancak bu sorunların hızla önüne geçeceğiz." dedi.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.