Eylemde canından oluyordu

Muğla'nın Seydikemer ilçesine bağlı dört köyde yaşayan vatandaşlar, Eşen Çayı Allıkavak mevkiinde nehrin her iki yakasında toplanarak köprü yapılması için eylem yaptı. Eylem sırasında Özcan Dalamanlı, plastik bidonlardan...

Eylemde canından oluyordu

Muğla'nın Seydikemer ilçesine bağlı dört köyde yaşayan vatandaşlar, Eşen Çayı Allıkavak mevkiinde nehrin her iki yakasında toplanarak köprü yapılması için eylem yaptı. Eylem sırasında Özcan Dalamanlı, plastik bidonlardan yapılmış sal ile karşıya geçerek yaşadıkları zorluğu göstermek isterken nehire düşerken az kalsın boğuluyordu.

Seydikemer’de bulunan Eşen Çayı’nın doğusundaki Çobanlar, Çaltıözü, Alaçat ve Kabaağaç köylüleri ile Eşen Çayı’nın batısında bulunan Güneşli ve Girmeler köyü sakinleri, Allıkavak'ta çayın iki yakasında toplanarak köprü istedi. Eşen Çayı’nın batı yakasında bulunan köylüler ise diğer yakada bulunan arazilerine gidebilmek için 15- 20 kilometre dolaştıklarını ifade ederek, Korubükü-Demirler köylerine yapılan köprünün aslında kendi köylerine yapılmasını talep etti.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.