Evlilik hazırlıkları kana boyandı

Bodrum’a bağlı Ortakent Mahallesinden Aydın’ın Çine ilçesine kız istemeye giden aile Milas yakınlarında kaza geçirdi. Anne ve babanın hayatını kaybettiği kazada damak adayı da ağır yaralandı.Bodrum Ortakent’te ikamet...

Evlilik hazırlıkları kana boyandı

Bodrum’a bağlı Ortakent Mahallesinden Aydın’ın Çine ilçesine kız istemeye giden aile Milas yakınlarında kaza geçirdi. Anne ve babanın hayatını kaybettiği kazada damak adayı da ağır yaralandı.

Bodrum Ortakent’te ikamet eden Fatma Sarı ve Kemal Sarı, oğulları Kenan Sarı (33) yönetimindeki 48 UR 200 plakalı araçla Aydın’ın Çine ilçesine kız istemek için yola çıktı. Saat 19.40 sıralarında Milas’a 10 km mesafede kontrolden çıkan araç takla atarak şarampole yuvarlandı.

Takla atan aracın ön kısmı yere saplanırken, araçtaki Fatma ve Kemal Sarı araçtan fırlayarak tarlaya savruldu.

Sürücü Kenan Sarı’nın şok geçirdiği olayda ağır yaralı olan anne ve baba 112 ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalenin ardından anne Fatma Sarı 75. Yıl Milas Devlet Hastanesine, baba Kemal Sarı ise Milas Özel İzan Sağlık Hastanesine kaldırıldı. Yaklaşık 1 saat süren müdahaleye rağmen her iki yaralıda kurtarılamadı.  Kazada ağır yaralanan damat adayı Kenan Sarı, anne ve babasını kaybettiğinden habersiz yaşam savaşı verirken, evlilik hazırlığı içinde olan yakınları büyük acılara sürüklendiler. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.