Evlendikten 24 saat sonra öldü

Milas ilçesinde 29 yaşındaki bir genç evlendikten bir gün sonra hayatını kaybetti. Kalp rahatsızlığı olduğu öğrenilen Çağlar Kasap’ın en mutlu gününde ölmesi sevenlerini üzdü.Edinilen bilgiye göre Milas Emek Mahallesi’nde...

Evlendikten 24 saat sonra öldü

Milas ilçesinde 29 yaşındaki bir genç evlendikten bir gün sonra hayatını kaybetti. Kalp rahatsızlığı olduğu öğrenilen Çağlar Kasap’ın en mutlu gününde ölmesi sevenlerini üzdü.

Edinilen bilgiye göre Milas Emek Mahallesi’nde ikamet eden Çağlar Kasap Mehtap K. İle nikah masasına oturup bir ömür birliktelik için evlendi. Oldukça mutlu olan genç, evlendiğinin ertesi günü öğlen saatlerinde evde aniden rahatsızlandı. Aile bireylerinin haber vermesiyle eve gelen 112 Acil Servis ekipleri Çağlar Kasap’ın kalp krizi geçirdiğini belirleyip hemen özle hastaneye kaldırdı. Durumu ağırlaşan Kasap burada hayatını kaybetti.

Acı haberi alan Çağlar kasap’ın yakınları hastaneye akın ederken, bir gün önce evlenen gencin naşı Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu Muğla Şubesine gönderildi.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.