Evi yanan aileye geçici barınma

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş yıldırım düşmesi sonucu evi yanan Düzdağ Ailesi’ne geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Aileye evi yapılana kadar geçici olarak konteyner evde barınma sağlandı.Menteşe ilçesi Düğerek...

Evi yanan aileye geçici barınma

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş yıldırım düşmesi sonucu evi yanan Düzdağ Ailesi’ne geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Aileye evi yapılana kadar geçici olarak konteyner evde barınma sağlandı.

Menteşe ilçesi Düğerek Mahallesi Düzen mevkisinde çobanlık yapan Mustafa Düzdağ'a ait müstakil evde yıldırım düşmesi sonucu yangın çıkmış, dumana hissederek uyanan, ardından diğer aile fertlerini uyandıran 14 yaşındaki Mert Düzdağ ailesinin alevler içinde kalmasını önlemişti.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve beraberindeki Başkan Yardımcıları yangın haberini duyar duymaz aileyi ziyaret ederek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette aile fertleri ile bir araya gelen Başkan Gümüş Düğerek Mahallesi Düzen mevkiinde çobanlık yapan Mustafa Düzdağ'a yardım yapılması konusunda gerekli talimatları verdi.

Başkan Gümüş, “Öncelikle aileye geçmiş olsun diliyorum. Kışın soğuğunda evsiz kaldılar. Bölgeye, Valimizin talimatı ve bizim de iş makinelerimiz ile AFAD ekipleri tarafından 2 konteyner kurularak ailenin yerleşmesi sağlanmış durumda. Bunun dışında Belediyemiz tarafından da gerekli yardımlar yapılmaya başlandı. Vatandaşlarımız da olayı duyar duymaz battaniye, yatak, halı, yiyecek, giysi getirmişler. Bu da halkımızın duyarlılığı” dedi.

Yangın sonrası herkesin yardıma koştuğuna belirten Mustafa Düzdağ, “Allah herkesten razı olsun. Gerek Valimiz, gerekse Menteşe Belediye Başkanımız duyar duymaz yardıma koştular” dedi.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.