Evci’den Karakuş’a ziyaret

Muğla Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci ve beraberindeki heyet, 24 Şubat- 2 Mart tarihleri arasında kutlanan 25. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş’u...

Evci’den Karakuş’a ziyaret

Muğla Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci ve beraberindeki heyet, 24 Şubat- 2 Mart tarihleri arasında kutlanan 25. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş’u makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MUTSO Başkanı Bülent Karakuş, “vergilerimizi düzenli ödediğimizde bize hizmet olarak geri döner diyerek” verginin önemine değindi. Başkan Karakuş: “Daha iyi ve kaliteli hizmet için vergimizi düzenli yatırmamız önemli. Vergi bilincinin artması için biz de elimizden geleni yapmaya hazırız. Kayıt dışı işlemler elbette ki bize de zarar veriyor. Kayıt dışı önlensin herkes kayıt altına alınsın diye çalışmalarımız sürüyor. Bu bizim de asli görevlerimizden biri. Haksız rekabeti önlemek adına büyük önem arz ediyor. Vergi kutsaldır. Vergi bilinci tam olarak yerleştiğinde ilimizin ve ülkemizin çehresinde de olumlu yönde değişikliğe sebep olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Vergi Haftasını kutluyorum” dedi.

Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci, Vergi Haftası kutlamaları kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da MUTSO’yu ziyaret ettiklerini belirterek, “Her sene Vergi Haftası’nda Odalarımızı ziyaret ediyoruz. Vergi Haftası’nın önemi sivil toplum kuruluşlarıyla paylaştıkça artıyor. Etkinlikler daha iyi anlaşılıyor. İlimizde etkinliği yoğun bir program çerçevesinde gerçekleştiriyoruz. Bu programın aynısını ilçelerimizde de uyguluyoruz. Amacımız vergiyi toplumun tüm kesimlerine duyurmak. Tabi herkes bu konuda duyarlı olursa verginin daha iyi anlaşılacağını düşünüyorum. Umarım bundan sonraki etkinliklerimizde de birbirlerine yakın kurumlar olarak hep beraber oluruz. Biz bugüne kadar da Odanızdan her türlü desteği gördük. Bundan sonrada kurumsal ilişkilerimiz şimdi olduğu gibi pozitif yönde karşılıklı olarak devam edecektir” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci nazik karşılamalarından dolayı MUTSO Başkanı Bülent Karakuş ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Dişcigil’e teşekkürlerini sundu.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.