Ev yangını korkuttu

Fethiye ilçesi Çamköy mahallesinde bilinmeyen nedenle çıkan yangında tek katlı ev eşyalarıyla birlikte kül oldu. Yangın söndürme çalışmaları sırasında büyük bir panik yaşanırken ev sahibinin yangına müdahale için içeriye...

Ev yangını korkuttu

Fethiye ilçesi Çamköy mahallesinde bilinmeyen nedenle çıkan yangında tek katlı ev eşyalarıyla birlikte kül oldu. Yangın söndürme çalışmaları sırasında büyük bir panik yaşanırken ev sahibinin yangına müdahale için içeriye girmesini önlemeye çalışan bir kişi yaralanıp ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Fethiye’nin Çamköy Mahallesi Türbe Mevkii Bekçiler Caddesi Bayram Eser sokağındaki Hüseyin Kumluya ait tek katlı evde bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Ev sahibi Hüseyin Kumlu ile eşinin evde olmadığı sırada çıkan yangın sırasında çiftin küçük yaştaki çocuğunun evde olduğu ileri sürülürken yangının çıkmasıyla birlikte çocuk komşular tarafından kurtarılırken Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Fethiye Grup Amirliği ekiplerinden yardım istendi. İtfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederken Fethiye Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Evinde yangın çıktığını duyan ve panik içinde eve gelen Hüseyin Kumlu alev ve dumanların içerisine girmeye çalışınca görevliler ve komşular engel olmaya çalıştı. Büyük panik yaşanan yangın sırasında Hüseyin Kumlu’nun evin içine girmesine engel olmaya çalışan Adem Erkan isimli genç ayağından yaralandı. Adem Erkan ambulansla Fethiye Devlet Hastanesine kaldırılıp tedavi altına alındı. İtfaiye ekipleri yangını çevreye sıçramadan kontrol altına alıp söndürürken yangının çıkış nedenini polis ile birlikte belirlemeye çalışıyor.

Bu haber toplam 113 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.