Ev ve Sus Hayvanları eğitimi

Muğla Belediyesi, Ev ve Süs Hayvanları Satışını Yapan veya Yapacak Olanlara yönelik sertifikalı Eğitim programının bu yıl dördüncüsünü düzenleyecek.Muğla Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, Ev veya Süs Hayvanları...

Ev ve Sus Hayvanları eğitimi

Muğla Belediyesi, Ev ve Süs Hayvanları Satışını Yapan veya Yapacak Olanlara yönelik sertifikalı Eğitim programının bu yıl dördüncüsünü düzenleyecek.

Muğla Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, Ev veya Süs Hayvanları Satışını Yapan ve Yapacak Olanlara yönelik sertifikalı eğitim programının dördüncüsünü 21 Şubat 2014 Cuma günü Muğla Belediyesi Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’nde yapacak.

Muğla Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre, 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu ve bu kanunun uygulama yönetmeliği belediyelere bazı yükümlülükler ve sorumluluklar getiriyor. Bu anlayışla vatandaşlar için bu tür eğitim ve kurs programlarına önem veriliyor. Muğla Belediyesi olarak şimdiye kadar üç defa düzenlenen Ev ve Süs Hayvanları Satışını Yapan veya Yapacak Olanlara yönelik Sertifikalı eğitim programının dördüncüsü düzenlenecek. Özellikle Bodrum, Marmaris, Fethiye’den gelen yoğun talepler üzerine bir günlük sertifikalı eğitim programı 21 Şubat Cuma günü Muğla Belediye Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.