ESOB Kavaklıdere’de toplandı

Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı (ESOB), Aralık Ayı Olağan Yönetim ve Denetim Kurulu toplantısını,  Kavaklıdere Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Eğitim ve Hizmet Binasında gerçekleştirdi.Kavaklıdere...

ESOB Kavaklıdere’de toplandı

Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı (ESOB), Aralık Ayı Olağan Yönetim ve Denetim Kurulu toplantısını,  Kavaklıdere Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Eğitim ve Hizmet Binasında gerçekleştirdi.

Kavaklıdere Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Öztürk, Kavaklıdere Tuhafiyeciler Konfeksiyoncular ve Seyyar Satıcılar Esnaf Odası Başkanı Muammer Yıldırım ve Kavaklıdere Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nüsret Bilgin'in de hazır bulunduğu toplantıda; Kavaklıdere ilçesinde faaliyet gösteren, esnaf ve sanatkarların, mal sahibi şoför esnafının UKOME kararları hakkındaki sorunları istişare edilip, Aralık ayında öne çıkan gündem maddeleri ve talepler değerlendirildi.

Toplantının ardından çarşı esnafını ziyaret eden Muğla ESOB Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri kaybolmaya yüz tutmuş meslek dalları ustaları ile sohbet edip, sıkıntılarını dinlediler.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.