ESOB Başkanlar Kurulu toplandı

5362 Sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Kanunu hükmünce, her yıl yapılması gereken Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlar Kurulu toplantısı, Birlik Eğitim ve Hizmet binası toplantı salonunda gerçekleştirildi.Birlik Başkanlığına...

ESOB Başkanlar Kurulu toplandı

5362 Sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Kanunu hükmünce, her yıl yapılması gereken Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlar Kurulu toplantısı, Birlik Eğitim ve Hizmet binası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Birlik Başkanlığına bağlı 35 Mesleki Kuruluş Odalarının başkanlarının katıldığı toplantıda, Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, son bir yıl içerisinde yapılan çalışmalar ile önümüzdeki dönemlerde gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında bilgiler verdi.

Toplantıda ayrıca, Çalışma ve İş Kurumu Muğla İl Müdürü İlyas Sarıyerli, İş Kanunu ve mevzuatı hakkında, Muğla KOSGEB İl Müdürü Gökhan Akaydın da KOSGEB hibe destek programları hakkında, oda başkanlarına bilgiler verirken, esnaf ve sanatkarların, mal sahibi şoför esnafının, devletin sunmuş olduğu hibe, destek ve imkanlardan nasıl yararlanılabileceği konusunda ayrıntılar anlatıldı.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.