Esnaflardan Saatcı’ya destek

Fethiye Foça ve Çalış mahallesi esnafları bir araya gelerek Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya destek olduklarını açıkladılar.Foça mahallesi vatandaşları ve Çalış esnafları Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya...

Esnaflardan Saatcı’ya destek

Fethiye Foça ve Çalış mahallesi esnafları bir araya gelerek Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya destek olduklarını açıkladılar.

Foça mahallesi vatandaşları ve Çalış esnafları Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya destek için bir araya geldi. Kendi aralarında organize ettikleri toplantıya,

Foça’nın mahalle sakinleri, Çalış esnafları, Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği, Çalış Bot, Çalış Taksi, Günlükbaşıspor katıldı. Yaklaşık 200 kişilik kalabalık bir araya geldikten sonra Başkan Saatcı’yı toplantıya davet etti. Toplantıya katılım sağlayan bölge halkı Başkan Saatcı için önümüzdeki seçimlerde çalışmak istediklerini ifade ettiler.

“Fethiyeliler her şeyin en iyisine layık”

Foça ve Çalış bölgesinde değişimin sürdüğünü de ifade eden Saatcı, “Şimdi Çalış bölgesine gelince, biz geldiğimiz günden bu yana burayla ufak bir kırgınlık dahi yaşamadık. Benim Ölüdeniz’im diye tabir ettiğim Çalış, bu dönem muhteşem bir şans yakaladı. Metin kardeşimin belediye meclis üyesi olması, Mete kardeşimin de dernek başkanı olmasıyla birlikte ama bizle, ama iktidarla, ama Fethiye Turizm Alt Yapı Birliği ile çok iyi diyaloglar kurularak, Çalış’ın belli bir noktaya gelmesi konusunda çaba sarf ettik. Bu çaba devam edecek. Yoksa hiçbirimizin elinde sihirli değnek yok. Tüm problemleri ortadan kaldıracak değiliz ama Fethiye’deki değişim gibi Çalış’ta da bir değişim yakalandı. Bunun sürüp devam etmesi gerekiyor. 3. Etap Sahil Bandı’nı da buraya bağladığımız zaman tadından yenmeyecek. Mesela oraya ördek adası yaptık. Ben izlerken keyif alıyorum. Amatör balıkçılarımız için tekne bağlama kanalı yaptık. Orası da çok güzel oldu. Allah’a şükürler olsun. Ama Fethiyeliler her şeyin en iyisine layık. Burada yaşamakla zaten çok şanslıyız ama gerçekten her şeyin en iyisine layıksınız” ifadelerini kullandı.

“Zafer partilerin değil, Fethiye sevdalılarının olacak”

Bu desteğin Behçet Saatcı’ya verilen bir destek olmadığını, Fethiye’de yapılan ve yapılacak olanlara bir destek olduğunu ifade eden Saatcı, “Ben etrafımızdaki köylere ve beldelere düğündür, dernektir, bazen çağırıyorlar, gidiyorum. Etraftaki arkadaşlarımızın Fethiye’ye bakışı çok güzel. 30 Mart akşamı Allah izin verirse, bu iş gerçekleşirse, bu ne Behçet Saatcı’nın zaferidir ne de herhangi bir partinin zaferidir. Bu Fethiye’de ekmek yiyen, bu memleketin suyunu içen, havasını teneffüs eden, Fethiye’de yapılanları takdir eden Fethiye Sevdalılarının zaferidir. Bu seçim bir siyasi parti tercihi değildir, muhtarlık seçimi gibi yerel seçimdir” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.