“ESNAFIMIZI SAHİPSİZ BIRAKMAYACAĞIZ”

Seçim çalışmalarını Muğla Sanayi Sitesindeki esnafları ziyaret ederek sürdüren AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, “ Sanayi esnafının sorunları birikmiş. Biz esnafımızı sahipsiz...

“ESNAFIMIZI SAHİPSİZ BIRAKMAYACAĞIZ”

Seçim çalışmalarını Muğla Sanayi Sitesindeki esnafları ziyaret ederek sürdüren AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, “ Sanayi esnafının sorunları birikmiş. Biz esnafımızı sahipsiz bırakmayacağız” dedi.

AKParti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mansur Harmandar, Muğla’da sanayi esnafının birçok konuda mağdur olduğunu ifade ederek, “Sanayi çok sahipsiz kalmış. Sorunlar birikmiş ve hiç bir çözüm yoluna gidilmemiş. Biz esnafımızla istişare ederek ne istiyorlarsa onu yapacağız” dedi.

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman ve partililerle birlikte sanayiyi gezen Harmandar, esnafın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşlarla samimi bir ortamda sohbet eden Harmandar ve Yayman sanayi esnafını tek tek dolaşarak bütün esnafları ziyaret etti.

Esnafın sorunların dinleyen Harmandar, çözüm için istişare edilmesinin şart olduğunu söyledi.

“Muğla kabuğunu kırmalıdır”

Sanayi esnafı yıllardan beri birçok sorunlarının olduğunu ancak mevcut belediye başkanının çözüm için elini taşın altına koymadığını söylediler. Ziyaret sırasında esnaflardan birisi “Muğla artık kabuğunu kırmalıdır” diyerek Harmandar’ın hizmet için göreve gelmesi gerektiğini söyledi.

“Yollar mayın tarlası gibi”

Harmandar’a sanayinin sorunlarını anlatan esnaf, alt yapı ve üst yapı yetersizliğinden yakındı. Sanayi bölgesinde yolların yeni yapılmasına rağmen az bir yağışta bile göle döndüğünü söylediler. Sanayi esnafının dile getirdiği şikâyetler şöyle sıralandı: “Yolların düzeltilmesini istiyoruz. Yollar yapılmasına rağmen en ufak bir yağmurda her yer su birikintisi oluyor. Giriş çıkış belli değil. Alt yapı sorunları devam ediyor. Tahliye kanalları yetersiz ve dükkânlarımız rutubetli. Yollar mayın tarlası gibi. Sanayi esnafı hiç düşünülmüyor. Sanayi kaldırılacak diyorlar ama nereye gidecek belli değil. Ana yol kenarında düzgün bir yer istiyoruz. Muğla yıllardır mağdur oldu.”

“Sorunları kökten çözeceğiz”

Harmandar, sorunları çözmek için esnaflarla istişare yapılmasının şart olduğunu ifade ederek, “Biz esnafımızın yanındayız ve önlerindeki bütün engelleri kaldıracağız. Esnafımızlar istişare edeceğiz. Önemli olan esnafımızın gelirini yükseltebilmektir. Sorunlara neşter vurup kökten çözeceğiz. Turizm şehriyiz ama sanayi ve diğer sektörleri görmezden gelemeyiz. Sanayiye her zaman ihtiyacımız var” dedi.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.