“Esnafımıza zorluk değil kolaylık getireceğiz”

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, “Sanayi esnafımızın sorunlarını öğrendikçe üzülüyoruz. Bizler sanayi esnafımıza zorluk değil kolaylık getireceğiz” dedi.Seçime sayılı günler kala AK Parti Menteşe...

“Esnafımıza zorluk değil kolaylık getireceğiz”

AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, “Sanayi esnafımızın sorunlarını öğrendikçe üzülüyoruz. Bizler sanayi esnafımıza zorluk değil kolaylık getireceğiz” dedi.

Seçime sayılı günler kala AK Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Mestan Yayman, meclis üye adayları ile birlikte seçim çalışmalarındaki ziyaretlerine hız verdi. Son olarak sanayi esnafını ziyaret eden Yayman, sanayi sitesini 3. kez ziyaret etti.

İş yeri sahibinden çalışanına kadar herkesin sorunlarını dinleyen Yayman, başkan olduğu takdirde şikayetleri tek tek değerlendirip çözüm bulacağı sözünü verdi. Geçen yıla kadar esnafın yollarının berbat halde olduğunu ve seçim zamanı geldiğinde hizmet geldiğini söyledi. Yayman, “amacımız menfaat değil hizmet, sadece seçim zamanlarında değil, sanayi esnafımızın problemlerine anında müdahale edeceğiz. Muğla’mız, Türkiye genelinde en fazla araç kullanımına sahip olan bir ildir. Muğla’mız turizm kenti olduğu için düzenli çalışan bir sanayisi olması da önemlidir. Sanayiniz, ne kadar düzenli olursa müşteriye verilen hizmet, kalite o denli güzel olur. Ama siz sanayiyi dışlar, atıl durumda bırakırsanız sanayi esnafı da sizi atıl durumda bırakır” dedi.

“Projelerimiz istişare ile olacak”

Muğla Organize Sanayi Sitesi’ni oluşturmak için ellerinden gelen çabayı vereceklerini belirten Yayman, “ Zamanında Muğla’ya Vestel fabrika kurmak istemiş ve 10 bin istihdam sağlayacaklarını söylemelerine rağmen Muğla’da onlara yer verilmemişti. Şimdi Vestel, Manisa’nın kalbi durumunda. Bizler gençlerimize istihdam sağlamak istiyoruz. Gençlerimize iş sahası açmak için de Muğla Organize Sanayiini hızlı bir şekilde oluşturacağız. Bunun için de elimizden gelen çabayı göstereceğiz” diye konuştu.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.