ESNAFA KİRA DESTEĞİ UZATILDI

Mustafa AktaşYatağan Belediyesi, esnafa kira desteğini üç ay daha uzattı. Pandemi dolaysıyla uygulanan karar çerçevesinde, kapalı olan iş yerlerinden 3 ay daha kira alınmayacak.Yatağan Belediyesi, pandemi dolaysıyla kapalı olan...

ESNAFA KİRA DESTEĞİ UZATILDI

Mustafa Aktaş

Yatağan Belediyesi, esnafa kira desteğini üç ay daha uzattı. Pandemi dolaysıyla uygulanan karar çerçevesinde, kapalı olan iş yerlerinden 3 ay daha kira alınmayacak.

Yatağan Belediyesi, pandemi dolaysıyla kapalı olan iş yerlerinden kira almama kararını üç daha uzattı. Mülkiyeti belediyeye ait olan işyerleri kira bedellerine 2021 yılı kira artış bedeli uygulanmayacak. Öte yandan, faaliyet gösteren esnafların gösterdiği alana göre 01 Ocak-31 Mart 2021 tarihleri arasında işletmecilerin kira oranlarına yüzde 50 ile yüzde 25 oranında indirim uygulaması da 3 ay daha uzatıldı.

ESNAFIMIZA HAYIRLI OLSUN

Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, “Belediye meclisimiz tarafından Yatağan Esnaf Odası Başkanımız Mustafa Kuzu’nun da hazır bulunduğu toplantıda,  pandemi sürecinde belediye dükkânı kiracısı olan esnafa destek kararı almıştı.  Alınan kararla, salgın sürecinde faaliyetini durduran ve işyerleri kapalı olan esnaflarımızdan kira bedeli alınmayacaktır. Belediyemiz mülkiyetindeki işyerleri kira bedellerine 2021 yılı kira artış bedeli uygulanmayacaktır. Faaliyet gösterdiği alana göre 01 Ocak-31 Mart 2021 tarihleri arasında işletmecilerin kira oranlarına yüzde 50 ile yüzde 25 oranında indirim uygulanacaktır. Alınan bu karar 3 ay daha uzatılmıştır.  Yatağan’ımıza ve esnafımıza hayırlı olsun” dedi.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.