ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ 2 ADAY İLE SEÇİME GİDİYOR

Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB), seçime gidiyor. 2 listenin yarışacağı kurul, 22 Mayıs Pazar günü birlik binasında yapılacak. MESOB mevcut Başkanı Şükrü Ayyıldız ile Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar...

ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ 2 ADAY İLE SEÇİME GİDİYOR

Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB), seçime gidiyor. 2 listenin yarışacağı kurul, 22 Mayıs Pazar günü birlik binasında yapılacak. MESOB mevcut Başkanı Şükrü Ayyıldız ile Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Güven Akarken seçim heyecanı yaşayacak.

SİNEM KARAKAYA

Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Olağan Genel Kurulu 22 Mayıs Pazar günü yapılacak.

Çok uzun yıllardır Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığını sürdüren Şükrü Ayyıldız yeniden aday olurken, Yiyecek Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Esnaf Odası Başkanı Güven Akarken de Birlik Başkanlığına adaylığını açıkladı.

“BEYAZ OY PUSULASI RENGİYLE SİZLERİN TAKDİRLERİNİ BEKLİYORUM”

Muğla Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, “Değerli başkanlarım, kıymetli odalarımızın yönetim kurulu üyeleri, saygıdeğer esnaflarım. Muğla Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliğimizin olağan seçimli genel kurulu 22 Mayıs 2022 Pazar günü saat 13.00’de Muğla'da birliğimizin toplantı salonunda yapılacaktır. 'Beyaz oy pusulası' rengiyle sizlerin takdirlerini beklemekteyim. Biz, büyük bir aileyiz” dedi.

“KAYBEDEN OLMAYACAK KAZANAN ESNAF OLACAK”

MESOB Başkan Adayı Güven Akarken ise, “Güçlü temsil, dinamik birlik anlayışıyla odalarımızın sorun ve ihtiyaçlarımıza hakim, çözüm odaklı yönetim için göreve talibiz. Esnafıyla uzaktan değil, yan yana yürüyen anlayış biçimiyle yolumuza devam edeceğiz. Kaybeden olmayacak kazanan esnaf olacak” diye konuştu.

Bu haber toplam 390 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.