Esnaf Oscar’ı Ayyıldız’ın

Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, Türkiye geneli yayımlanan Esnaf Haber dergisi ile Türkiye Esnaf Radyo ve Televizyonu tarafından düzenlenen Yılın Esnaf Oscarları ödülüne layık görüldü.Türkiye...

Esnaf Oscar’ı Ayyıldız’ın

Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, Türkiye geneli yayımlanan Esnaf Haber dergisi ile Türkiye Esnaf Radyo ve Televizyonu tarafından düzenlenen Yılın Esnaf Oscarları ödülüne layık görüldü.

Türkiye genelinde 82 Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği arasında 11 bin 200 oyla Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, Esnaf Oscar’ını kazandı. Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği 9 bin oyla ikinci olurken, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği 8 bin oyla üçüncü oldu.

Esnaf Oscar ödül töreni Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği binasında düzenlendi. Esnaf Haber dergisi ile Türkiye Esnaf Radyo ve Televizyonu yöneticilerinden Cevat Önce Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız’a belgesini verdi. Ayyıldız’ın Esnaf Osvcar’ı ödülünü ise Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan verdi.

Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, “Ülke genelinde yapılan bu anketler sonucunda bizim çalışmamızı gören, bize oy veren başta esnaf ve sanatkarlarım, mal sahibi şoför esnafım ve Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği personeli olmak üzere Muğla halkına, tüm yurttaşlarımıza ve ayrıca bu ödülü bize layık gören Esnaf Haber dergisi ile Türkiye Esnaf Radyo ve Televizyonu yöneticilerine şahsım ve yönetim, denetim kurulu üyelerim adına teşekkür ederim. Ben bu ödülü yönetim kurulu üyelerim ve tüm personelim sayesinde kazandım. Personelim sabah 06.00’da yollara düşüp Fethiye’den Bodrum’a kadar esnafımızın ayağına giderek hizmet götürüyor” dedi.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.