Esnaf Odası’ndan eğitime destek

Muğla yiyecek Maddeleri Esnaf Odası, Türdü 100. Yıl Ortaokulu’na projeksiyon cihazı ve bilgisayar hediye ederek eğitime katkı sağladı.Muğla Yiyecek Maddeleri Esnaf Odası Başkanlığı, Muğla’nın ve Bölgemizin Eğitimi’ne...

Esnaf Odası’ndan eğitime destek

Muğla yiyecek Maddeleri Esnaf Odası, Türdü 100. Yıl Ortaokulu’na projeksiyon cihazı ve bilgisayar hediye ederek eğitime katkı sağladı.

Muğla Yiyecek Maddeleri Esnaf Odası Başkanlığı, Muğla’nın ve Bölgemizin Eğitimi’ne Katkı Sağlamak amacıyla, 5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Kanunu’nun Sosyal Yardımlar ve Burslar başlığının 46. maddesine göre Kamu yararına Hizmet eden kuruşluklara yapılan yardımlar kapsamındaki yönetmeliğine göre Türdü 100. Yıl Ortaokulu’na,1 adet bilgisayar, 1 Adet projeksiyon cihazını hediye etti.

Türdü 100. Yıl Ortaokulu Müdürü Sunday Özcan, duyarlılık ve desteklerinden dolayı Muğla Yiyecek Maddeleri Esnaf Odası’na teşekkür ederken; “Bizim bugüne kadar olan okulla ilgili taleplerimizi hep dikkate alan ve öğrencilerimize ve eğitime olan duyarlılığı gösteren Yiyecek Maddeleri Esnaf Odası Başkanı Güven Akarken’e şahsında tüm Muğla Esnafına teşekkür ettiklerini belirtti.Ayrıca Eğitime gösterilen bu duyarlılığın ve bizlere olan katkısının diğer kurum ve kuruluşlara örnek teşkil etmesi dileklerimle Muğla Esnafına Teşekkürlerimizi Sunar,Hayırlı ve Bereketli kazançlar dilerim.” dedi.

Yiyecek Maddeleri Esnaf Odası Başkanı Güven Akarken ise “Bugünkü yaşadığımız olaylar göstermiştir ki geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimine daha fazla önem vermemiz gerekmektedir. Atatürk’ün dediği gibi “Eğitim bir milletin geleceğidir.” Bizde bu düşünceden hareketle Türdü Okulumuzun ihtiyacı olan 1 adet projeksiyon cihazı ve 1 adet bilgisayarı odamız imkanları ile temin ederek çocuklarımızın kullanımına sunmaktan büyük mutluluk duymaktayız.Bizim yaptığımız “denizde damla misali olan”bu katkılar diğer kurum ve kuruluşlara örnek teşkil edecektir.”diye konuştu.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.