Esnaf Hastanesi sağlık sponsoru oldu

Fethiyespor'un 2 yıllık aranın ardından sağlık sponsoru yeniden Lokman Hekim Esnaf Hastanesi oldu.Kulüp tesislerinde düzenlenen törende sponsorluk sözleşmesi imzalanırken Fethiyespor’un 2013-2014 sezonunda giyeceği formalarda...

Esnaf Hastanesi sağlık sponsoru oldu

Fethiyespor'un 2 yıllık aranın ardından sağlık sponsoru yeniden Lokman Hekim Esnaf Hastanesi oldu.Kulüp tesislerinde düzenlenen törende sponsorluk sözleşmesi imzalanırken Fethiyespor’un 2013-2014 sezonunda giyeceği formalarda da Esnaf Hastanesi reklamı bulunacak. Lokman Hekim esanaf Hastanesi Fethiyespor’a 500 Bin TL’lik sponsorluk desteği verecek.

2013-2014 sezonunda PTT 1.Lig’de mücadele edecek olan Fethiyespor’da sağlık sponsorluğu konusunda Fethiye’deki meslek odalarının ortak iştiraki olan Lokman Hekim Esnaf Hastanesi ile anlaşma sağlandı.

İmza törenine Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’ni temsilen Fethiye Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ile Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Başhekimi Erdoğan Aydın ile Fethiyespor Kulübü Başkanı İsmail Öztürk, Basın Sözcüsü İsmail Türk ve Genel Sekreter A.Okan Uysal katıldı.

Fethiye Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu “Hastanemizin inşaatı dolayısıyla 2 yıl kulübümüze yeteri kadar destek olamamıştık. Bu süreçte boşluğu dolduran sponsor firmalara teşekkür ediyoruz. Özellikle bu sezon daha fazla sahip çıkmamız gereken bir yıl olacak. Zorlu bir lig ve zorlu rakipler Fethiyespor’u bekliyor. Biz de gerek sağlık hizmetleri gerekse diğer çalışmalarla yaklaşık 500 bin TL’lik bir destek sağlamış olacağız. İleriki yıllarda bu desteklerimiz daha da artacaktır. Ben yeni sezonda Fethiyespor’a başarılar diliyorum” dedi.

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ise “İlk defa bu kadar üst seviyede, güçlü takımların, şöhretli oyuncuların yer alacağı bir ligde yer alacağız. İlk yıl önemli ve bizim bu ilk yılı başarılı bir şekilde geride bırakmamız gerekiyor. Eğer bunu başarabilirsek seneye hayata geçirmeyi düşündüğümüz daha yüksek bütçeli sponsorlukların çalışmasına şimdiden başladık” dedi.

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Başhekimi Erdoğan Aydın “Fethiyespor Fethiye’nin yükselen bir değeri, Fethiye’nin bir markası. Lokman Hekim esnaf Hastanesi de Ege bölgesinde çıkışta olan bir hastane. İki yükselen değeri, markayı bu anlaşma ile buluşturmak istedik. Bu anlaşma herkese hayırlı olsun” dedi.

Fethiyespor Kulübü Başkanı İsmail Öztürk de, “Erdoğan Bey’in de vurguladığı yükselen marka değeri burada önemli olan konu. Bana göre Fethiye’mizin değerleri çok daha yukarılara çıkmalı. Bu her konuda olması gereken bir konu. Fethiye’nin farkını ülkemize izlettirmemiz gerekiyor. Bugün sağlanan anlaşma ticari ve manevi bir birlikteliktir. Bu gerçekten sahiplenmedir. Geçmişte olduğu gibi Fethiye’de üreten insanların omuz omuza vermesiyle alakalı bir durumdur. İnşallah bu duygu ve düşüncelere imkanı olan, üreten şirketlerimiz de katılır. Sayın Başkanlara da desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 144 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.