Esnaf çöplere isyan etti

Muğla’nın Menteşe İlçesi Şeyh Mahallesi İsmet İnönü Caddesi’nde bulunan mahalle sakinleri ve esnaf her gün sokakta bulunan çöpleri temizliyor. Durumdan şikayetçi olan esnaf “ yetkililer biran önce bu soruna çözüm aramalılar”...

Esnaf çöplere isyan etti

Muğla’nın Menteşe İlçesi Şeyh Mahallesi İsmet İnönü Caddesi’nde bulunan mahalle sakinleri ve esnaf her gün sokakta bulunan çöpleri temizliyor. Durumdan şikayetçi olan esnaf “ yetkililer biran önce bu soruna çözüm aramalılar” dedi.

Mustafa YILDIRIM

Muğla’nın Menteşe İlçesi Şeyh Mahallesi İsmet İnönü Caddesinde bulunan mahalle sakinleri ve esnaflar her gün sokağa atılan çöpleri temizliyor. Mahalle esnafı her sabah karşılaştığı ve temizlemek durumda kaldığı çöpler dolayısıyla isyan etti.

İddiaya göre, mahallede bulunan binalardan sokağa çöp dökülüyor. Binada oturan vatandaşlardan şikayetçi olan mahalle esnafı, her gün pencereden kova dolusu kâğıt, sabun, deterjan, salça kavanozu ve mutfak çöpleri atıldığını iddia etti.

Çöp sorununa çözüm istediklerini söyleyen mahalle esnafı, “Her sabah atılan çöplerden bıktık. Bu durumu defalarda Menteşe Belediyesi zabıta ekiplerine bildirdiğimiz halde bu çöp krizinin çözülmedi. Menteşe Belediyesi yetkililerinin biran önce bu soruna çözüm aramalarını istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.