Eşlere 5 yıl arayla aynı ameliyat

Muğla Özel Yücelen Hastanesinde Müzeyyen-Dursun Selçuk çiftine 5 yıl arayla aynı ameliyat gerçekleştirildi. Müzeyyen Selçuk 5 yıl önce dizlerinde şiddetli ağrı şikayeti ile hastanenin Ortopedi Servisine başvurdu. Yapılan...

Eşlere 5 yıl arayla aynı ameliyat

Muğla Özel Yücelen Hastanesinde Müzeyyen-Dursun Selçuk çiftine 5 yıl arayla aynı ameliyat gerçekleştirildi. Müzeyyen Selçuk 5 yıl önce dizlerinde şiddetli ağrı şikayeti ile hastanenin Ortopedi Servisine başvurdu. Yapılan kontroller sonrası iki dizine de protez uygulamasına karar verilen Müzeyyen Selçuk, Op. Dr. Mehmet Ali Salın tarafından ameliyata alınan Selçuk, yapılan protez ameliyatı sonrası sağlığına kavuştu.

Aradan 5 yıl geçtikten sonra eşi Dursun Selçuk  da aynı şikayetlerle Ortopedi ve Travmatoloji Servisine başvurdu. Protez ameliyatına alınan Dursun Selçuk, Op. Dr. Mehmet Ali Salın yönetiminde başarılı bir operasyon geçirdi.

Hastane Halkla İlişkiler Birimi ve doktorları Mehmet Ali Salın ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Selçuk çifti operasyonları gerçekleştiren doktor ve diğer çalışanlara teşekkür ederken “ Allah bizi ameliyat konusunda da ayırmadı hayat boyu hiçbir konuda ayrı gayrı düşürmesin ” dediler.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.