Eski mankene hırsız şoku

Bodrum ilçesinde yaşayan Türkiye’nin eski mankenlerinden Yıldız Arhan Mavitan’ın villası hırsızlar tarafından soyuldu.1973 yılı Türkiye güzeli Yıldız Arhan Mavitan’ın yurtdışında bulunduğu sırada, Torba Mahallesi’ndeki...

Eski mankene hırsız şoku

Bodrum ilçesinde yaşayan Türkiye’nin eski mankenlerinden Yıldız Arhan Mavitan’ın villası hırsızlar tarafından soyuldu.

1973 yılı Türkiye güzeli Yıldız Arhan Mavitan’ın yurtdışında bulunduğu sırada, Torba Mahallesi’ndeki villasına hırsızlar 50 bin TL’lik ziynet eşyasını ve arabayı çalarak kayıplara karıştı. Evin camının açık olduğunu gören komşuların haber vermesi üzerine polis ekipleri evde incelemelerde bulundu. Çalınan otomobil, Milas Dibek deresi köyü mezarlığına camları kırılmış halde bulunurken, polis ekipleri şahıs ya da şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

Evinin soyulduğunu duyanca Türkiye’ye dönen Yıldız Arhan, Bodrum’da soyulmadık ev kalmadığını söyleyerek, “Asma kilidi kırıp içeri giriyorlar. Arabanın anahtarını buluyor. Arabayı alıyor, televizyonları alıyor, alacaklarını alıyor hain ondan sonra basıp kayıplara karışıyor. Arabayı ise Milas Dibeklidere köyünde mezarlığa bırakıyor. O kadar hain bir insan ki arabanın arka camını kırıyor, arka kapıyı tekmeliyor bu nasıl bir hainliktir. Madem soydun eve girdin hırsızlığını yaptın malıma neden bu kadar zarar veriyorsun” dedi.

Öte yandan, yaz aylarında birçok ünlünün evleri soyulmuştu.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.