Eski Bodrum ilgi odağı oldu

Bodrum ilçesinde açılan sergide 'Eski Bodrum Resimleri' sanatseverlerin ilgi odağı oldu.Oasis alış veriş merkezinde açılan sergide Bodrum’un eski fotoğrafları yer alıyor. Sosyal paylaşım sitesinde eski Bodrum grubu adına açılan...

Eski Bodrum ilgi odağı oldu

Bodrum ilçesinde açılan sergide 'Eski Bodrum Resimleri' sanatseverlerin ilgi odağı oldu.

Oasis alış veriş merkezinde açılan sergide Bodrum’un eski fotoğrafları yer alıyor. Sosyal paylaşım sitesinde eski Bodrum grubu adına açılan adrese vatandaşlar ellerinde bulunan Bodrum Fotoğraflarını yüklemesi ile Beysun Özbey isimli sanatçı fotoğrafları bir araya getirerek özel bir sergi açtı. Bodrumluların akın ettiği sergide 150 yıllık fotoğraflarında bulunuyor. Sergide Bodrum kalesinden, şimdiki ismi barlar sokağı olarak adlandırılan bir çok cadde ve sokak resimleri bulunuyor. Turizm cenneti de denilen Bodrum’un o zamanlar ise küçük sakin bir kasaba olduğu da fotoğraflara yansımış olması ise dikkatlerden kaçmadı. Sergi 10 Kasım'a kadar Oasis alış veriş merkezinde sergilenecek.

Sergi hakkında bilgiler veren Beysun Özbey , "Sosyal paylaşım sitesinde bir site açtık ve oraya Bodrumlular eski bodrum resimlerini yükledi. Bizde onları toplayıp böyle bir sergi açmak istedik ve sergiye ilgide çok yoğun oldu. Kış aylarında bir sergi daha açmayı düşünüyoruz. O sergide ise eski insanların porte resimlerinden oluşan bir etkinlik olacak” dedi.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.