Esi Bakan Şahin’in basketbol ilgisi

Muğla’da başlayan Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Lig Final Grubu maçlarına katılan Orduspor bayan takımının 1. Lig yolundaki zor maçını eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin de izledi. Muğla Atatürk salonundaki karşılaşmayı...

Esi Bakan Şahin’in basketbol ilgisi

Muğla’da başlayan Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Lig Final Grubu maçlarına katılan Orduspor bayan takımının 1. Lig yolundaki zor maçını eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin de izledi. Muğla Atatürk salonundaki karşılaşmayı izleyen Eski İçişleri Bakanı Şahin, küme düşen futbol takımının yerine kadın basketbol takımının 1. Lige çıkacağını iddia etti.

Muğla’da 25-27 Mayıs tarihleri arasında oynanacak olan Türkiye Basketbol Kadınlar 2. Lig Final grubu maçlarında memleketi Orduspor’un kadın basketbol takımını izlemek için gelen Şahin, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’i makamında ziyaret etti. Çeker ile Güreş Federasyonu Başkanı olduğu dönemde tanıştığını söyleyen Esik İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’e İl Müdürü basketbol forması, tişört, eşofman, bardak ve şapka hediye etti.

Eski İçişleri Bakanı Şahin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’i ziyaretinin ardından salonda Orduspor Kadın Basketbol takımının maçını baştan sona kadar izledi. Orduspor Kadın Basketbol takımı, baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada Edirnespor’u 76-51 gibi farklı bir skorla yenmeyi başardı. Maç sonrası açıklama yapan Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, “Orduspor bayın basketbol takımı geçtiğimiz sene şampiyonluğun kenarından geçti. Bu sene iki maç kaldı. Büyük bir başarı ortaya koyuyorlar., 76-51 gibi farklı bir skorla kazandılar. Orduspor Futbol takımımız maalesef Süper lig’den düştü. Ama inşallah Kadın Basketbol takımımız 1. Lige çıkarak şehrimizdeki burukluğu tatlıya döndürmüş olacağız. Ben başta teknik ekip olmaz üzere hepsini tebrik ediyorum. Bu kaçı izlemek için Muğla’ya geldim” dedi.

Spor’da şiddete de değinen İdris Naim Şahin, “Yaşanan olayları tasvip etmek mümkün değil. Bu konuda fazla konuşmak istemem. Zaten yeteri kadar konuşuldu. Olmaması gerekirdi. Ama olmuş ise takılıp kalmamak gerekir. Önümüzdeki dönemlerde inşallah centilmence mücadeleler gerçekleşir” diye konuştu.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.