Esenköy’den Saatcı’ya tam destek

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya destek ziyaretleri sürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Esenköy sakinleri Başkan Saatcı’ya destek vermek amacıyla kendi aralarında toplanarak, ziyaret gerçekleştirdiler.  Esenköy’den...

Esenköy’den Saatcı’ya tam destek

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya destek ziyaretleri sürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Esenköy sakinleri Başkan Saatcı’ya destek vermek amacıyla kendi aralarında toplanarak, ziyaret gerçekleştirdiler.  Esenköy’den Fethiye’ye her geldiklerinde Fethiye’de bir değişiklik gördüklerini ifade eden Esenköy sakinleri, Başkan Saatcı’ya destek vereceklerini açıkladılar.

Fethiye’de yaptığı hizmetler ile sadece ilçe merkezinde değil, her bölgeden takdir edilen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, seçim meydanlarına çıkmamasına rağmen vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Fethiye’nin çeşitli bölgelerinde kendi aralarında bir araya gelen Fethiyeliler, Başkanları Behçet Saatcı’ya desteklerini kendisine ziyaret ederek gösteriyorlar. Bu ziyaretlere son olarak Esenköy eklendi. Esenköy’de toplanan kalabalık grup, Başkan Saatcı’yı ziyaret etti.

“Esenköy Saatcı’yı seviyor”

Esenköy’de halkın büyük bir kısmının Başkan Saatcı’ya destek verdiğini ve ziyarete katılmak istediklerini ancak işlerinden dolayı gelemediklerini ifade eden Esenköy sakinleri, Başkan Saatcı’nın herhangi bir sıkıntıları olduğunda her zaman Esenköy’ün yanında olduğunu söylediler. Kalabalık grup adına konuşan Emin Cura, “Başkanımız Behçet Saatcı’nın yaptığı hizmetler ortadadır. Zaten Esenköy halkımız başkanımızı seviyor. Biz başkanımızın yanındayız” ifadelerini kullandı. Başkan Saatcı ve Esenköy’den gelen vatandaşlar samimi bir şekilde sohbet ettiler.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.