Esençaylı öğrenciler Gümüş’ü ziyaret etti

Esençay İlköğretim Okulu Öğrencileri Kardeş Okul projesi kapsamında Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Başkan Gümüş, doğup büyüdüğü köyün çocukları ile yakından ilgilendi.Esençay...

Esençaylı öğrenciler Gümüş’ü ziyaret etti

Esençay İlköğretim Okulu Öğrencileri Kardeş Okul projesi kapsamında Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Başkan Gümüş, doğup büyüdüğü köyün çocukları ile yakından ilgilendi.

Esençay İlköğretim Okulu öğrencileri Kardeş Okul Projesi Kapsamında Menteşe’de bir gün geçirdiler. 75. Yıl Ortaokulu ile proje kapsamında bir araya gelen öğrenciler, gün boyu çeşitli aktivitelere katıldılar. Esençay İlköğretim Okulu öğrencileri daha sonra Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette çocuklarla ile tek tek ilgilenen Başkan Gümüş, “Kardeş okul projesi kapsamında bugün benimde doğum büyüdüğüm köyün öğrencileri bizleri ziyaret ettiler. Bildiğiniz gibi bende Esençaylıyım. O nedenle bu beni çok mutlu etti. Menteşe Belediyesi olarak bizimde köy çocuklarımız için projelerimiz var. Köylerimizde yaşayan çocuklarımızı Menteşe’ye getirip burada gönüllerince bir gün geçirmelerini sağlayacağız. Sinema, gezi, tur gibi çeşitli aktiviteler ile çocuklarımızın keyifli bir gün geçirmelerini sağlayacağız” dedi.

Ziyarette 75. Yıl Ortaokulu Müdürü Selahi Çolak ile Esençay İlköğretim Okulu Müdürü Osman Kanık da hazır bulundular.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.