Eşen Çayı’nda rafting heyecanı

Fethiye’ye tatil için gelen yerli ve yabancı turistler jeep safarilerle gittikleri Saklıkent Kanyonu'nda rafting yaparak tatilin keyfini çıkarıyor. Antalya-Muğla-Fethiye sınırında bulunan Saklıkent Kanyonu'nda buz gibi sularda...

Eşen Çayı’nda rafting heyecanı

Fethiye’ye tatil için gelen yerli ve yabancı turistler jeep safarilerle gittikleri Saklıkent Kanyonu'nda rafting yaparak tatilin keyfini çıkarıyor. Antalya-Muğla-Fethiye sınırında bulunan Saklıkent Kanyonu'nda buz gibi sularda macera arayan tatilciler kanyonu gezdikten sonra özel ayakkabıları ve can yeleklerini giyerek şişme botlara binip kürek çekmeye başlıyor. Çeşitli etaplardaki rafting turlarından birini seçen tatilciler Eşen Çayı’ndaki zorlu etapta saatlerce mücadele ediyor. Kuş sesleri ve zakkum çiçekleri arasında yapılan rafting turunun sonunda tatilciler kendilerini Eşen Çayı’nın soğuk sularına atarak eğleniyor.

Saklıkent kanyonuna gelen turistler kanyonda yürüyüş yaptıktan sonra rafting turlarına katılıp sonunda soluğu çamur banyosunda alıyorlar. Turistler Saklıkent kanyonundan çıkan Karaçay ile Eşen Çayı’nın birbiriyle buluştuğu noktada önceden hazırlanmış çamur deryalarına dalıyorlar.

İşletmeci Nurettin Ulutaş, "Saklıkent’e ve rafting turlarına ilginin yoğun olduğunu söyleyerek rafting heyecanını yaşamak isteyenleri Saklıkent’e bekliyoruz. Türkiye’nin değişik bölgelerinden ve Avrupa ülkelerinden çok sayıda turiste rafting yaptırıyoruz" dedi.

Bu haber toplam 107 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.