Ersun Yanal’dan, Işık’a ziyaret

Geçen sezonun Süper lig şampiyonu Fenerbahçe’nin teknik patronu Ersun Yanal, yeni aldığı Harley Davidson Fat Boy motoru ile çıktığı Muğla turunda koyu Beşiktaşlılığı ile bilinen Muğla’nın Yatağan Belediye Başkanı...

Ersun Yanal’dan, Işık’a ziyaret

Geçen sezonun Süper lig şampiyonu Fenerbahçe’nin teknik patronu Ersun Yanal, yeni aldığı Harley Davidson Fat Boy motoru ile çıktığı Muğla turunda koyu Beşiktaşlılığı ile bilinen Muğla’nın Yatağan Belediye Başkanı Haşmet Işık’ı ziyaret etti.

Yeni sezon öncesi tatile çıkan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, geçen aylarda kursa gittiği ve kurs sonunda aldığı motoru ile çıktığı tatil turunda Yatağan Belediye Başkanı Haşmet Işık’ı ziyaret etti. Koyu Beşiktaşlılığı ile bilinen Yatağan Belediye Başkanı Haşmet Işık, “Ben her ne kadar koyu bir Beşiktaş taraftarı olsam da, sporun her rengine saygı duyuyorum. Geçen sezon Fenerbahçe yerli bir hoca ile Ersun Yanal şampiyonluğa ulaştı. Ersun Hocamız motoru ile Yatağan’dan geçerken bizleri ziyaret etti. Kendisini tanımaktan çok mutlu oldum. Yeni sezonda da kendisine başarılar diledim” dedi.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.