Erkan Petekkaya, “Fethiyeliler çok şanslı”

Ünlü sinema yıldızı Erkan Petekkaya, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundu. Fethiye’yi ve Başkan Saatcı’nın samimiyetini çok güzel bulduğunu belirten Petekkaya, ilçe halkının da böyle bir belediye...

Erkan Petekkaya, “Fethiyeliler çok şanslı”

Ünlü sinema yıldızı Erkan Petekkaya, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundu. Fethiye’yi ve Başkan Saatcı’nın samimiyetini çok güzel bulduğunu belirten Petekkaya, ilçe halkının da böyle bir belediye başkanına sahip olduklarından dolayı şanslı olduklarını söyledi.

Ziyaret sırasında konuşan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “ Erkan kardeşimi ekranlardan tabi ki tanıyoruz. Hepimizin evine zaman zaman misafir oluyor. Dizilerde canlandırdığı karakterlerden dolayı da kendisini çok seviyorduk. Göcek’e çok sık gidip geliyormuş. Telefonda bir konu vardı. Onu konuşurken. Kendisi Fethiye’deymiş. Gel bir çayımı iç dedim. Beni kırmadı sağ olsun. Sanatçı kardeşlerimin böyle toplumda işçi olmasında çok büyük bir fayda görüyorum. Onlar bir yerde bizim sembollerimiz. Kültürümüzü, gelenek ve göreneklerimizi ama camda ama özel hayatlarında yansıtan, duruş sergileyen kardeşlerimize her zaman saygımız sonsuz. Kendisine sanat hayatında başarılar diliyorum. Aynı zamanda denizcide olmuş. Tekne de almış. Teknesini de inşallah mavi sular da iyi günlerde kullansın” dedi.

“Saatcı, Göcek içinde büyük bir şans olacak”

Fethiye’ye ve Göcek’e sürekli geldiğini söyleyen Petekkaya, “Başkanıma teşekkür ediyorum. Tabi bizi davet etti. Davetiyle geldik. Telefonla konuşmuştuk Başkanımla. Direk Fethiye Belediyesini aradım, Sayın Başkanla görüşebilir miyim dedim. Sayın Başkan kendi telefonundan özel aradı. Böyle bir Belediye Başkanı çok az gördüm. Halkıyla, insanlarıyla bu kadar içten konuşan, ilgilenen bir Belediye Başkanı Fethiyelilere büyük bir şans. İleri de Göcek’de buraya bağlanacakmış. Onlara da büyük bir şans. Daveti için ve samimiyeti için kendisine çok teşekkür ediyorum. Bütün Fethiyelilere de saygı ve selamlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 113 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.