Ergun: 2019’da kurtuluş savaşı vereceğiz

Yatağan İyi Parti İlçe Kongresinde konuşan eski MHP Milletvekili İYİ kurucularından ve GİK üyesi Prof.Dr. Metin Ergun, AK partiye yüklendi. Ergun; “Üretim yok, her şey dışarıdan ithal ediliyor Cumhuriyetin değerleri kelepir...

Ergun: 2019’da kurtuluş savaşı vereceğiz

Yatağan İyi Parti İlçe Kongresinde konuşan eski MHP Milletvekili İYİ kurucularından ve GİK üyesi Prof.Dr. Metin Ergun, AK partiye yüklendi. Ergun; “Üretim yok, her şey dışarıdan ithal ediliyor Cumhuriyetin değerleri kelepir fiyatla satıldı 2019 da kurtuluş savaşı vereceğiz.” dedi.

İyi Parti Yatağan İlçe Binasında yapılan kongreye, İYİ kurucularından ve GİK üyesi Prof.Dr. Metin Ergun, İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, İlçe Başkanı Av. Oktay Yönter, İl yöneticileri çevre ilçe başkanları ve partililer katıldı. Divan Başkanlığını Metin Ergun’un yaptığı kongre Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Faaliyet ve çalışma raporlarının okunup aklanmasından sonra burada konuşan Metin Ergun, iktidar partisine yüklendi. Ergun; “İlimizin her yerinde örgütlendik. İnsanların talepleri üzerine çerçeveyi genişlettik. Ne tekim asgari müşterekte birleştik. Arkadaşlar çok çalışıp herkese anlatacağız, 2019 da kurtuluş savaşı vereceğiz. Üretim yok, saman soğan mercimek her şey dışarıdan ithal ediliyor Cumhuriyetin değerleri kelepir fiyatla satıldı. İlk işimiz demokratik parlamenter sistemi geri getirmek olacak. Türkiye üreten bir ülke olacak 15 yıl öncesine kadar Dünyada kendi kendine yeten ülke idik. Hem tarımda hem de endüstride atak yapacağız. Şu anda borç batağındayız, ülkeyi bu durumdan İyi Parti çıkaracak. Hepinize teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.”

İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ da, yaptığı konuşmada; “Bilindiği üzere 22 Kasımda göreve geldikten sonra kısa sürede örgütlenmemizi tamamladık. Allah hepinizden razı olsun. Ülkenin her yerinde varız. Bundan sonraki hedefimiz iktidar olmaktır. Parlamenter sistem geri gelecek.” ifadesini kullandı.

Eski DYP İl başkanlarından Enver Kansu da; “ 10 yıl aradan sonra yine siyasete başlayacağım. Siyaset inanç ister mücadele ister. Hep birlikte çok çalışıp İyi partiyi iktidara taşıyacağız.” Dedie.

Yapılan konuşmalardan sonra tek liste yapılan seçimde, İyi Yatağan İlçe Başkanlığına mevcut başkan Av. Oktay Yönter getirilirken, yönetim kurulu ise Abdurrahim Ceylan, Aysun Duru, Adnan Kaptan, Mehmet Türkmen, Ali Fuat Göka, Mustafa Kazıl, Kader Karayiğit, Ali Anbarcı, Hüseyin Balcı, Ali Güçlü, Meral Yüksel, Hüseyin Çöllüoğlu, Memhet Baş, Ebru Uzun, Sadet Kocasarı, İbrahim Çallı, Nuray Yaran, Selim Renda, Mehmet Ürnez, |Zekiye Aksöz, Vedat Çolakoğlu, Mehmet Şahin’den oluştu.

Bu haber toplam 162 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.