Ergenli güven tazeledi

Ergenli güven tazelediTürkiye Emekli Astsubaylar Derneği Muğla şubesi’nin 3. Olağan Genel Kurulu yapılırken, yapılan seçimde mevcut başkan Halil Ergenli tekrar seçilerek güven tazeledi.Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Muğla...

Ergenli güven tazeledi

Ergenli güven tazeledi

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Muğla şubesi’nin 3. Olağan Genel Kurulu yapılırken, yapılan seçimde mevcut başkan Halil Ergenli tekrar seçilerek güven tazeledi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Muğla İl Başkanlığı (TEMAD) 3. Olağan Genel Kurulu 11 Mayıs 2014 Pazar Günü  Muğla Askeri Gazino Müdürlüğü, Kışla Gazinosunda gerçekleştirildi.

Tek liste ile gidilen Genel Kurul sonucunda, Emekli Deniz Astsubay Kıdemli Başçavuş  Halil Egenli yeniden Başkan seçilirken,  Yeni Yönetim Kurulu Fethi Giray, Şükrü Öçal, Sait Taşkın ve Murat Aslan'dan oluştu.

Genel Kurulda oylama sonrası konuşan Ergenli ;“Muğla TEMAD olarak 3.kez gerçekleştirdiğimiz olağan genel kurul toplantımıza katılan üyelerimize ve geçtiğimiz dönemde yönetim kurulumuzda yer alan Ahmet Selçuk, Bahtiyar Şeştan ve Birsen Turan'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

Ergenli; ‘’Önümüzdeki dönemde, dernek mensuplarının birlik, beraberlik, sevgi, saygı ve derneğimize ilgilerini sağlayabilmek bakımından sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyeceğiz, üyelerimize özlük haklarımızla ilgili bilgilendirmeler yaparak, haklarımızı sonuna kadar koruyacağız’’ şeklinde sürdüren Ergenli, “2011 Yılından bu yana TEMAD olarak, kamuoyunda sesimizi daha gür duyurma hususunda ciddi sıçrama gerçekleştirdik. Ulusal ve yerel,  yazılı ve görsel medya’da yoğun şekilde yer alarak toplumda ve muhataplarımızda taleplerimizle ilgili algı oluşturma anlamında ciddi kazanımlar sağladık. Ancak ülke Gündeminin sürekli değişmesi nedeniyle haklarımızın alınması yönünde ciddi gecikmeler yaşanmaktadır. Son dönemlerde özellikle Hükümetin etkili isimleri ile yapılan görüşmeler neticesinde özellikle Tazminat ve İntibaklarımızla ilgili iyileştirmeler yapılacağı yönünde umudumuzu koruyoruz”şeklinde konuştu.

Bundan sonraki dönemde üye sayısını artırmak için çaba harcayacaklarını belirten Ergenli sözlerini şöyle tamamladı:  “Önümüzdeki dönemde Üye sayımızın arttırılması için el birliğiyle seferberlik başlatmamız gerektiğini düşünüyorum. Bizlerin ulaşamadığımız emekli meslektaşlarımızdan lütfen bizleri haberdar ediniz. Derneğimize getirerek üye olmasını sağlayalım. Hedefimiz Muğla’da üyemiz olmayan tek bir Astsubay kalmamasıdır. Genel Kurulumuzun camiamıza ve Şubemize hayırlı olmasını dilerim.”

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.