Erdoğan köyleri geziyor

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan, seçim çalışmalarına köylerde sürdürüyor. Erdoğan ve ekibi bu çerçevede Yerkesik beldesine bağla Denizova köyünü ziyaret etti.Geç saatlere kadar 3 ayrı kahvede...

Erdoğan köyleri geziyor

MHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan, seçim çalışmalarına köylerde sürdürüyor. Erdoğan ve ekibi bu çerçevede Yerkesik beldesine bağla Denizova köyünü ziyaret etti.

Geç saatlere kadar 3 ayrı kahvede vatandaşlar ile buluşan heyet buradaki vatandaşların sorunlarını dinledi. Erdoğan, burada yaptığı açıklamada yörenin potansiyeli olmasına rağmen turizm gelirlerinden faydalanamamasının aslında yöneticilerin suçu olduğunu söyleyerek şunları söyledi: “Burada tabii güzelliklerin ortasında bu tabii güzelliklerimizden çevre köylerin bile haberinin olmasını sağlayamıyorsanız idareciler olarak sizde bir sorun var demektir. Köy kültürünün yaşatıldığı bu güzel köylerde köy turizmini siz hayata geçiremiyorsanız yine idareciler olarak sizlerde sorunlar var demektir. Milletin evinin önündeki 3-5 inekle uğraşan idareciler yerine sizlerin dinamiklerini hayata geçirebilecek bir belediyecilik anlayışını sizlerle buluşturacağız. Sizlerle el ele verip alternatif gelir kapılarını aralayacağız.”

“Köylünün derdini bilmeyen idareciden hesap sormak lazım”

Köylülerin mahsullerinden para kazanamaması hususundaki şikâyetleri üzerine belediyelerin tarım destekleme hususundaki yetkilerine ve sorumluluklarına dikkat çeken Erdoğan, şunları söyledi: “Muğla’da sadece Milas’taki zeytin ağacı sayısının Bursa’daki toplam zeytin ağacının iki katı olduğunu; ama markete gidince zeytin deyince akla Gemlik zeytinin geldiğini biliyor muydunuz? Biz kendi markamızı şimdiye kadar niye oluşturamadık. Burada köyü bilmeyen, köylünün derdini bilmeyen, sektörleri birbirine entegre ederek geliştirmesini bilmeyen idarecilerden hesap sormak lazım. Muğla’yı sadece turizmden ibaret sananlara da hesap sormak lazım. İnşallah 30 Martta göstereceğiniz teveccüh ile sizlerle birlikte Denizova’yı da Muğla’yı da bir markalar şehri yapacağız.”

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.