Erdoğan evet turunda

MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Yatağan’da İlçe Başkanı Yüksel Kocabıyık ve partililerle buluştu. Erdoğan, parti olarak neden 'evet' dediklerini anlattı.Erdoğan burada yaptığı konuşmada; “Türk milleti olarak tarih...

Erdoğan evet turunda

MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Yatağan’da İlçe Başkanı Yüksel Kocabıyık ve partililerle buluştu. Erdoğan, parti olarak neden 'evet' dediklerini anlattı.

Erdoğan burada yaptığı konuşmada; “Türk milleti olarak tarih boyu birlikte yaşayacağız. Bu ülke 15 Temmuz'da tarihinde görmediği bir işgal girişimi ile karşı karşıya kaldı. Binlerce askerimiz görevinden ihraç edildi. FETÖ ile ilgili mücadelede 'ByLock' kullandığı için ebe, hemşire, doktor, asker ihraç edilirken, aynı uygulamanın siyasetin üst düzeyinde gösterilmemesine karşıyız.

FETÖ'nün siyasi ve üst düzey ayağı da hesap verene kadar mücadelemize devam edeceğiz. 'Ne oldu da MHP değişti' diyenler var. MHP hiçbir zaman günübirlik siyasetin partisi olmamıştır. Türk milletinin bekası ile ilgili endişelerini ön plana çıkarmıştır. Her zaman, önce devlet, millet sonra partimiz gelmiştir. Çözüm sürecine karşı çıktık, Ülkenin bütünlüğü için evet diyeceğiz. Dış politikada istikrar için evet diyeceğiz. İhanetle suçlanmayı hak etmiyoruz. Değişen Anayasa metni Partimizin görüşleri doğrultusundadır. Ama halkın kararına saygılıyız’” dedi.

Ülkücüler tepkili.

MHP Genel merkezinin evet tutumuna karşı ülke genelindeki ve Muğla’daki parti tabanı ve eski yöneticilerin tepkili. MHP Yatağan eski İlçe Başkanı Serkan Uzun; “Yıllardır ters düştüğümüz Cumhurbaşkanını ödüllendirmiş olduk doğru değil.” derken, Ülkücülerin bir araya getirilmesini partide birlikteliğin sağlanmasını isteyen yine eski İlçe başkanlarından Asım Kuş, “Ülkücülerle Cumhurbaşkanının hiçbir zaman aynı çuvala girmeyeceği yönünde bir genel b.ir kanatat var. .” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.