ERDEM ÇETİN MUĞLA’YI YASA BOĞDU

Bir banka’da güvenlik görevlisi olarak çalışan 28 yaşındaki Erdem Çetin, geçirdiği menenjit hastalığı nedeniyle, kaldığı hastanede ateşlenerek hayatını kaybetti. Muğla’da sevilen biri olan Çetin’in ölümü kent merkezinde...

ERDEM ÇETİN MUĞLA’YI YASA BOĞDU

Bir banka’da güvenlik görevlisi olarak çalışan 28 yaşındaki Erdem Çetin, geçirdiği menenjit hastalığı nedeniyle, kaldığı hastanede ateşlenerek hayatını kaybetti. Muğla’da sevilen biri olan Çetin’in ölümü kent merkezinde şok etkisi yarattı.

Muğla’da 6 Aralık tarihinde ateşlenerek Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Erdem Çetin, doktorların ilk müdahalesinin ardından Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Burada tedavisi süren Çetin’in beyin zarı iltihabı ve menenjit hastalığı geçirmesi sonucu havale geçirerek hayata gözlerini yumdu.

Edinilen bilgiye göre; Erdem Çetin, 6 Aralık Cuma günü saat 13:30 sıralarında evinde ateşlenerek Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada yaklaşık 4 saatlik bir tedavi gören Çetin, doktorların kontrolünde Aydın Adanan Menderes Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Aydın’da menenjit hastalığı ve beyin zarı iltihabı geçirdiği öğrenilen Çetin, iki gün boyunca doktorlar tarafından kontrol altında tutuldu.

Doktorların gösterdiği yoğun çabaya rağmen ateşi düşmeyen 28 yaşındaki genç dün sabah saatlerinde hayata gözlerini yumdu.

Bu haber toplam 112 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.