Erbay’dan Muğlaspor’a destek

CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Avukat Burak Erbay, Muğlaspor’u ziyaret ederek, Başkan Haluk Beyimoğlu, İdari As Başkan Mehmet Öztep ve Bölge Temsilcisi Hasan Keskin’le görüştü.Erbay, yıllardır hentbol oynadığını ve...

Erbay’dan Muğlaspor’a destek

CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Avukat Burak Erbay, Muğlaspor’u ziyaret ederek, Başkan Haluk Beyimoğlu, İdari As Başkan Mehmet Öztep ve Bölge Temsilcisi Hasan Keskin’le görüştü.

Erbay, yıllardır hentbol oynadığını ve futbol camiasının içinde de olduğuna işaret ederek, “Bizim Muğla Barosunun futbol takımında yıllarca kalecilik yaptım. Muğlaspor’un burada oynadığı maçlara ve  deplasmandaki maçlarına gittik. Başkanımıza hayırlı olsun deme fırsatım olmamıştı, hem hayırlı olsun dileğinde bulunduk. Hem de Muğlaspor’un Afyon ile yapacağı maçın kamp giderleri konusunda destek olmak istedik” dedi.

Ziyaretinde CHP’den Milletvekili Aday Adayı olduğunu anlatan Burak Erbay, Muğla’da partilerin Genel Merkezleri tarafından gönderilen Milletvekili Adaylarının seçimler sonrasında Muğla’yı unuttuğunu anlatarak, “Biz, Milletvekillerinin bölgenin insanı olması gerektiğine inanıyoruz. Bu bölgenin insanı olursa, burada yaşamış olursa bu bölgenin insanı oldu mu o daha çok zorlukları sahipleniyor. Ben bölgenin sorunlarını yakından biliyorum. Hangi ilçede, hangi mahallede sıkıntı nedir biliyorum. Yıllardır halkımızın haksız ve hukuksuz uygulamalara karşı verdiği mücadelelerde onların yanında oldum. Milletvekili Aday Adaylığım sürecinin sonunda Milletvekili seçilirsem, bölgenin insanlarının meselelerinin çözümü için çalışacağım ve Muğlaspor’a sahip çıkacağım” diye konuştu.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.