Eray Çiçek aday adaylığını açıkladı

Muğla siyasetinin genç isimlerinden önceki dönem AK Parti Muğla İl Genel Meclisi Üyesi Eray Çiçek, AK Parti’den Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığını açıkladı.Uzun yıllar kooperatif başkanlığı da yapan Eray Çiçek...

Eray Çiçek aday adaylığını açıkladı

Muğla siyasetinin genç isimlerinden önceki dönem AK Parti Muğla İl Genel Meclisi Üyesi Eray Çiçek, AK Parti’den Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığını açıkladı.

Uzun yıllar kooperatif başkanlığı da yapan Eray Çiçek dün yaklaşık 40 köy muhtarını yanına alarak geldiği AK Parti Merkez İlçe Teşkilatında, İl Başkanı Nihat Öztürk ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çelebi ile çok sayıda partili tarafından karşıladı. Yoğun katılım nedeniyle AK Parti Merkez İlçe Teşkilatında yapılması planlanan aday adaylığı açıklaması bina dışında gerçekleştirilebildi.

Çiçek’in aday adaylığı açıklamasında AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Kurtulmuşlu ile Menteşe Belediye Başkan aday adayları Ziya Ercan ve Yusuf Demirci de hazır bulundu.

Kısa bir açıklamada bulunan Eray Çiçek, “Ben, Muratlarla, Fadılı, Yeniköy ile Algı’yı birleştiren, Zeytinköy ile Dağpınar’ı, Ören’e bağlayan köprüler kurarak geldik buraya ama en büyük köprüyü burada gönüllerde sizinle beraber, Muğla’nın hem Büyükşehirine hem de Menteşe’sine kurmak için adayım. Kendimi teşkilata, Menteşe ilçe örgütüne, Muğla İl Başkanlığı’na emanet ediyorum. Önümüzdeki süreçte de siz dostlarımızdan ilgi alaka göreceğimize inanıyorum. Ondan sonra emin olabilirsiniz ki bu kalabalıkların çok fazlalarıyla burada o günleri de kutlarız” dedi.

Bu haber toplam 143 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.