Ensar Vakfı’ndan Erdoğan’a bağış

Ensar Vakfı Marmaris Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmalarına destek amacıyla bağışta bulundu.Kordon Caddesi'nde bulunan Ziraat Bankası Marmaris Şubesi önünde...

Ensar Vakfı’ndan Erdoğan’a bağış

Ensar Vakfı Marmaris Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmalarına destek amacıyla bağışta bulundu.

Kordon Caddesi'nde bulunan Ziraat Bankası Marmaris Şubesi önünde bir araya gelen vakıf yöneticileri daha sonra bankada sıraya girerek hesaba para yatırdı.

Ensar Vakfı Marmaris Şubesi Başkanı Ahmet Turan Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, pazar günü yapılacak seçimin Türkiye için çok önemli olduğunu belirtti.

Halkın ilk defa kendi özgür iradesiyle cumhurbaşkanını seçeceğini hatırlatan Şahin, "Ensar Vakfı'nın yöneticileri olarak danışma kurulu üyelerimizle bu süreçte yerimizi belirtmek, Sayın Cumhurbaşkanı adayımız ve Başbakanımız'ın yanında olmak ve cüzi rakamlarla da olsa desteğimizi göstermek istedik. Bu güzel günde arkadaşlarımızla birlikte bağışta bulunduk. Sürece katkıda bulunarak bu iradenin arkasında olduğumuzu gösterdik. Sayın Başbakanımız'ı 'Suskun dünyanın gür sesi' olarak görüyoruz. Bu süreçte inşallah cumhurbaşkanı olarak göreceğiz" dedi.

Vakıf üyelerinin, banka hesabına yaklaşık 20 bin TL yatırdıkları öğrenildi.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.