Ensar Vakfı’ndan başarıya ödül

Ensar Vakfı Yatağan Şube Başkanı Cemil Çamcı ve yönetim Kurulu üyeleri Yatağan İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek  Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasında ve Ezan Okuma yarışmasında 1. olan öğrencilere para ve...

Ensar Vakfı’ndan başarıya ödül

Ensar Vakfı Yatağan Şube Başkanı Cemil Çamcı ve yönetim Kurulu üyeleri Yatağan İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek  Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasında ve Ezan Okuma yarışmasında 1. olan öğrencilere para ve kitapla ödüllendirdiler.  Ayrıca  Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasında 4. olan Suriye uyruklu kız öğrenciye de ödül verildi.

Yatağan İmam Hatip Lisesinde düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Baykal, Okul Müdürü Sezai Doğan da katıldı.

Ortaca ilçesinde düzenlenen Genç Seda Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasında, Muğla İl Birincisi olan, 11/C öğrencisi Ferhat Çakır,  Fethiye ilçesinde düzenlenen Genç Bilal´ler Ezan Okuma yarışmasında  Muğla İl Birincisi olan 10/A öğrencisi Durmuş Karadağ ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasında  4. olan Suriye uyruklu kız öğrenci Ola Bustani Eid’e Ensar Vakfı Yatağan Şube Başkanı Cemil Çamcı ve yönetim Kurulu üyeleri, para ve kitap ödülleri verildi.

Başarılı öğrencilerin  12 Nisan’da Fethiye’de  ve 26 Nisan’da Uşak’ta düzenlenecek bölge yarışmasında  Muğla’yı temsil edeceği öğrenildi. Ensar Vakfı Yatağan Şube Başkanı Cemil Çamcı; “Öğrencilerimizi başarılarından dolayı candan kutluyorum. Başarılarının devamın diliyorum. Ancak Yatağan İmam Hatip Lisesinde din eğitimi alanında eksik olan kadroların da tamamlanmasını yetkililerden talep ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 184 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.