Eniz Tunca: Meydanlarda müsriflik yapılıyor

Anadolu Partisi Muğla Milletvekili Adayı Eniz Tunca ,seçim meydanlarındaki parti bayrak ve flamaların müsriflik içinde çevre kirliliği yarattığını ileri sürdü.Anadolu Partisi Muğla birinci sıra Milletvekili adayı Eniz Tunca...

Eniz Tunca: Meydanlarda müsriflik yapılıyor

Anadolu Partisi Muğla Milletvekili Adayı Eniz Tunca ,seçim meydanlarındaki parti bayrak ve flamaların müsriflik içinde çevre kirliliği yarattığını ileri sürdü.

Anadolu Partisi Muğla birinci sıra Milletvekili adayı Eniz Tunca partilerin seçim mitinglerindeki abartılı süslemelerini eleştirerek şöyle dedi: “7 Haziran 2015 tarihinde ülkemizde genel seçimler yapılacak, bu nedenle de siyasi partiler akıl almaz bir müsriflik içinde. Çevre kirliliğine de sebep olarak yıllardır yapılanı yapıp her yeri bayrakla donatıyorlar.Artık yeni bir şeyler yapmak, söylemek ,sorgulamak zamanıdır. Özellikle cadde ve sokaklara asılan o flamalar ,bizim gibi yoksulluğun ve yoksunluğun bu kadar yoğun olduğu bir ülkede aklıma hep " ayran ve tahteravanla ilgili atasözünü getirmiştir.Üstelik bir yandan da seçim sırasında ve sonrasındaki görsel,çevresel kirlilik de cabası. Biz Muğla örgütü olarak müsriflik ve çevre kirliliği pahasına tanıtım yapmayı reddediyor, tüm siyasi partileri de artık dedelerinin propaganda yöntemlerini terk ederek bize katılmaya çağırıyoruz”

Bu haber toplam 105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.