ENİŞTESİNİ SOKAK ORTASINDA ÖLDÜRDÜ

Muğla’nın Menteşe ilçesinde bir kişi eniştesini sokak ortasında silahla öldürdü.İddiaya göre, Karşıyaka Mahallesi Türkmen Sokak üzerinde, Coşkun K. (25), çektiği 20 bin liralık kredi borcunu ödemeyen ve yaklaşık 3 ay...

ENİŞTESİNİ SOKAK ORTASINDA ÖLDÜRDÜ

Muğla’nın Menteşe ilçesinde bir kişi eniştesini sokak ortasında silahla öldürdü.

İddiaya göre, Karşıyaka Mahallesi Türkmen Sokak üzerinde, Coşkun K. (25), çektiği 20 bin liralık kredi borcunu ödemeyen ve yaklaşık 3 ay önce de kaybettiği ablasının ölümünden sorumlu tuttuğu eniştesi Aytekin Köse’ye arkasından yaklaşarak 3 el ateş etti. Aytekin Köse olay yerinde hayatını kaybetti. Eniştesini öldürdükten sonra yaya olarak olay yerinden uzaklaşan Coşkun K., daha polise teslim oldu.

3 AY ÖNCE ABLASINI KAYBETTİ

Eniştesini silahla vurarak öldüren Coşkun K.’nın ablası Ayşe Köse, yaklaşık 3 ay önce uyuduğu odada sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetmişti. Olayın ardından Coşkun K. ve ailesi Ayşe Köse’nin kocası tarafından öldürüldüğünü düşünmesi nedeni ile kayınbirader ve enişte arasında husumet bulunduğu ileri sürüldü.

Eniştesini öldüren katil zanlısı Coşkun K.’nın eşi Reşide K. da 13 Ağustos 2013 tarihinde Menteşe ilçesi Asar Dağı’nda hatıra fotoğrafı çekilirken ayağının kayması sonucu yaklaşık 40 metre yükseklikten düşerek hayatını kaybetmişti.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.